Skip to main content

Horia Brenciu revine la Vocea României. Andra iese din show

 
Horia Brenciu revine la Vocea României. Andra iese din show

Horia Brenciu revine la Vocea României, în sezonul 9 al show-ului, anunţă Pro TV pe pagina oficială a emisiunii! El va intra în locul Andrei.

Publicitate

"Horia, Irina Rimes, Smiley şi Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiţii a vocilor. Ei sunt pregătiţi de filmările pentru noul sezon şi sunt nerăbdători să găsească cele mai bune voci din 2019", notează Pro TV pe site-ul emisiunii.

Doi concurenţi din echipa lui Brenciu, Julie Mayaya şi Mihai Chiţu, au câştigat trofeul Vocea României, iar acum Horia Brenciu se întoarce în show, gata de lupta pentru cei mai buni concurenţi şi cu speranţa câştigării celui de-al treilea titlu.

”Revenirea la Vocea României este neaşteptată, binevenită şi, recunosc, emoţionantă. În acest sezon voi fi calm, liniştit, nu mă voi mişca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni şi sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viaţă, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”, a declarat Horia Brenciu.

Brenciu revine la Vocea României după ce, în ultimii ani, a fost în juriul X-Factor, de la Antena 1. Postul Intact nu va mai produce emisiunea în această toamnă.

Horia Brenciu a părăsit show-ul de pe Pro TV în anul 2014. Atunci, locul său a fost luat de Tudor Chirilă.

Cântăreţul a dat două „voci” câştigătoare: Julie Mayaya (2012) şi Mihai Chiţu (2013).

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • x x
    petitieonline/o-vrem-pe-andra-la-vocea-romaniei
  • dalien dalien
    lumea: SĂ PLECE ANDRA!!! NE-AM SĂTURAT DE EA!
    andra: *pleacă*
    brenciu: sal
    lumea: ANDRA, ÎNTOARCE-TE PLS

Trimite un comentariu

sus