Skip to main content

iCEE.fest:Upgrade 100. Co-fondatorul „Singularity University”, despre eveniment: „E cel mai amplu festival dedicat transformării digitale din Europa”

 
iCEE.fest:Upgrade 100. Co-fondatorul „Singularity University”, despre eveniment: „E cel mai amplu festival dedicat transformării digitale din Europa”

PARTENERIAT. Salim Ismail (foto), co-fondatorul „Singularity University” - totodată membru în bordul celebrei fundaţii „XPRIZE” şi autorul best-seller-ului „Exponential Organizations” , a transmis un mesaj celor care participă, săptămâna viitoare, la noul iCEE.fest: Upgrade 100.

Publicitate

„În mod clar, îmi pare cel mai amplu festival dedicat transformării digitale din Europa!” – a spus el, după ce a consultat agenda amplă a festivalului care aduce la Bucuresti peste 150 de experţi în studiul transformărilor provocate în business si în societate de Internet si de noile tehnnologii.

Organizatorii au publicat ultimele detalii si bilete disponibile într-un articol (disponibil în limba engleză) care sintetizează evenimentul de joi si vineri – 13 si 14 iunie – la cinematograful din Băneasa Shopping City.

Peste 150 de speakeri de la Facebook, Google şi LinkedIn

Pe scurt. În agendă sunt peste 150 de speakeri de la marile companii din digital si tehnologie, începând cu cele mai mari delegaţii din partea Google si Facebook din istoria de 8 ani a festivalului.

Vor fi 11 teme si linii de conţinut variate, de la video gaming, publicitate online si viralitate, până la jurnalism si PR, continuând cu VR/AR si experimente de comunicare, e-commerce, fintect, e-health si multe alte direcţii care analizează schimbările radicale prin care trece business-ul, societatea şi chiar democraţia.

Companiile Facebook, Google şi LinkedIn, prezente cu peste 150 de speakeri la Bucureşti, susţin workshop-uri pentru agenţii şi experţii în digital.

Două scene dedicate startup-urilor. Premiu de 50 de euro

În festival debutează anul acesta si un amplu eveniment paralel dedicat întâlnirii startupurilor cu investitorii: Upgrade 100 Startups.

Astfel, în a doua zi a festivalului, 14 iunie, vor fi două scene dedicate, cu subiecte legate de creşterea accelerată, despre corporaţii care caută investiţii în startupuri, despre cum să obţii finanţare europeană (o scenă separată organizată de Spherik Accelerator) precum si competiţii pentru startup-uri, inclusiv Demo Day Techcelerator si un Elevator Pitch cu un mare premiu de 50.000 de euro finanţare din partea fondului GapMinder.

Accesul startupurilor se face fie pe bază de bilet, fie prin înscriere (locuri limitate) pentru bilete subvenţionate 100%, AICI.

Pe site-ul oficial sunt disponibile opt tipuri de bilete, cu preţuri pornind de la doar 75 de euro. 300 de studenţi pot ajunge la festival gratuit, prin înscriere la Bursele UPGRADE 100.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus