Skip to main content

Mullen România, noua agenţie de comunicare a Promenada Mall

 
Mullen România, noua agenţie de comunicare a Promenada Mall

Promenada Mall are de astăzi o nouă agenţie de comunicare. Mullen România a câştigat pitch-ul organizat de Promenada.

Publicitate

Astfel, de acum se va ocupa de coordonarea şi implementarea campaniilor de imagine, dar în acelaşi timp va oferi consultanţă şi pe partea legată de strategie, creaţie, DTP, audio-video şi project management.

Ana Maria Leca, Center Manager Promenada Mall:

„Pentru a ne continua povestea şi a le transmite clienţilor noştri valorile care ne definesc, am avut nevoie de un partener de încredere alături de care să construim adevărate poveşti. Suntem convinşi că experienţa extinsă şi rezultatele confirmate ale echipei Mullen ne vor ajuta în implementarea proiectelor care vor atrage din ce în ce mai mulţi clienţi în Mall Promenada şi se vor identifica cu publicul care ne reprezintă.”

Agenţia Mullen România a gândit şi o primă campanie pentru Promenada Mall. Proiectul debutează vara aceasta şi arată noua poziţionare Promenada - It’s not for everybody, it’s for you - cu un vizual inspirat de contrastele şi nuanţele puternice ale verii, într-o scenă de fashion fantasy.

„Pentru campaniile tactice, agenţia a ales colajul ca semnătură şi estetică replicabilă. Pe de-o parte, alegerea reprezintă o soluţie de fast response pentru folosirea fotografiei de stoc. Pe de altă parte, este un stil bold, organic şi mereu inspirat din universul fashion”, menţionează reprezentanţii Promenada.

Fiecare colaj este executat practic, cu foafercă şi lipici de unul dintre copywriterii proiectului, Alexandra Jitărel, de data aceasta şi în rolul de artist şi art director.

Echipa Mullen România pentru Promenada Mall este formată din: Alexandra Jitărel (Copywriter), Andreea Roscan (Art Director), Valentin Ionescu (Art Director), Silviu Antohe (Group Creative Director), Mihai Costache (Group Creative Director), Maria Barbu (Junior Account Executive), Ana Fara (Account Manager), Andra Panaitescu (Group Account Director).

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Băiat din oraș Băiat din oraș
    Mă iertați, dar fotografie de stock + foarfecă + lipici = sărăcie. Restul bla bla bla

Trimite un comentariu

sus