Skip to main content

Nume nou în sezonul doi al serialului Vlad: Elvira Deatcu

 
Sursa foto: Pro TV
Sursa foto: Pro TV

Serialul Vlad, de pe Pro TV, are un nou nume în distribuţie. Este vorba despre actriţa Elvira Deatcu care joaca rolul Deliei, în sezonul al doilea al serialului Vlad, care va avea premiera în toamnă. Elvira Deatcu, actriţă a teatrului Odeon, a mai colaborat în trecut cu Pro TV pentru serialele produse de Ruxandra Ion, Pariu cu viaţa, Lacrimi de iubire şi Iubire şi onoare.

Publicitate

Elvira Deatcu:

„Sunt onorată că fac parte dintr-un proiect excepţional, din toate punctele de vedere. Am avut deja câteva zile de filmare. Se munceşte într-un ritm nebunesc, dar cu multă placere şi profesionalism. Nu vreau să dezvălui foarte multe despre personajul meu, dar îmi doresc ca acesta să relaţioneze cu cât mai multe dintre caracterele din scenariu, pentru ca eu să am ocazia să filmez cu toţi actorii din această distribuţie, pe care-i preţuiesc şi-i admir. Sper să ne fie bine împreună, spre bucuria noastră şi a celor care ne vor urmări.”,

Despre rolul Elvirei Deatcu. Cine este Delia.

Ea este partenera lui Cezar, o femeie extrem de frumoasă, inteligentă, elegantă, diplomată şi foarte puternică. Totodată, ştie să folosească o armă atunci când este necesar şi nu se sfieşte să o facă dacă cineva îi ameninţă familia. Manierată şi foarte educată, cântă la pian şi este cea care l-a ajutat pe Vlad din momentul în care acesta a evadat şi şi-a schimbat identitatea. Delia reapare în viaţa lui şi de data aceasta ea este cea care are nevoie de el, pentru a-şi proteja fiica. În cel de-al doilea sezon al serialului, răzbunarea va fi prezentă pe mai multe planuri, iar Delia va juca un rol cheie în întreaga poveste.

Amintim că Vlad este o producţie creată după licenţa serialului turcesc Ezel, pe care Pro TV a achiziţionat-o anul trecut, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dalien dalien
    O actrita exceptionala! Abia astept sa o revad! Succes!

Trimite un comentariu

sus