Skip to main content

Plecare din echipa Observatorului. Viviana Sposub, fata de la meteo, a părăsit postul

 
Plecare din echipa Observatorului. Viviana Sposub, fata de la meteo, a părăsit postul

A fost vremea schimbării. Viviana Sposub, prezentatoare a rubrii meteo în prime-time la Observator, a părăsit Antena 1 după numai un an.

Publicitate

Viviana Sposub a prezentat pentru ultima dată meteo la Observator în ediţia de joi, când şi-a luat la revedere şi de la telespectatori.

„A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator. Vă mulţumesc pentru experienţă, vă mulţumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie sa se incheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise”, a spus ea pe post.

Ulterior, prezentatoarea şi-a anunţat plecarea şi pe pagina de Facebook:

„Mi-am dat demisia!

Poate că nu aţi văzut momentul live, însă da, mi-am luat rămas bun de la Observator... Mulţumesc din suflet întregii echipe alături de care am lucrat, alături de care am râs, ba chiar am şi plâns. Mulţumesc pentru întreaga experienţă, pentru tot ceea ce am învăţat şi pentru toate amintirile care vor rămâne vii şi peste ani. Sunt foarte fericită pentru decizia luată şi privesc acum cu interes spre noi orizonturi! Vă doresc o vară cu muuuult soare şi sper să îmi fiţi alături în continuare!”

Viviana Sposub, absolventă a Intact Media Academy, a început să prezinte meteo la Observator în aprilie 2018, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • LM LM
    O fată frumoasă care a prezentat foarte bine rubrica meteo. Păcat că a plecat după doar un an. Sunt curios cine o va înlocui.
  • Varanul Varanul
    Discuta cu TVR Sport, desi habar n-are de fenomen. Alta prompterista la rand. Macar e mai alfabetizata decat Monica Rosu si Sandra Izbasa.
  • R R
    O prezenta placuta ,Viviana! Îmi pare rau ca a plecat!
  • mile milogul mile milogul
    si-a dat demisia sau a fost concediata?
    aahhahahaha

Trimite un comentariu

sus