Skip to main content

Un „mental coach” face Academia de Bine, o emisiune de dezvoltare personală, la Digi FM

 
Un „mental coach” face Academia de Bine, o emisiune de dezvoltare personală, la Digi FM

Digi Fm are de astăzi o nouă emisiune în grila de programe. „Academia de bine”, o emisiune de dezvoltare personală, profesională şi antreprenorială, realizată de Cătălin Stoica, jurnalist şi specialist în dezvoltare personală, anunţă reprezentanţii Digi FM.

Publicitate

Cătălin Stoica, prezentat unul dintre cei mai cunoscuţi „mental coach” de la noi, va fi on-air începând de astăzi, în fiecare luni, de la ora 21.00, cu o emisiune de două ore.

Cătălin Stoica, despre „Academia de Bine”:

„Vă invit în Academia de Bine, la un dialog super constructiv. Cu telefoane în direct. Vă propun tuturor o seară pe săptămână de dezvoltare personală. Nu vorbe goale, ci înţelegeri serioase ale mentalităţii de învingător.

Ne vom conversa pe teme care chiar contează pentru fiecare dintre noi: imaginea de sine ca motor sau ca frână în calea succesului personal, secretele comunicării de calitate, persuasiune, transă hipnotică, motivaţie ca resursă zilnică, nevoi psihologice esenţiale, inteligenţă emoţională, leadership înţeles pe bune...

Vă asigur că Academia de Bine e singurul loc din FM în care vom atinge, cu efecte măsurabile, teme de mare interes. Pentru că dezvoltarea personală NU se face de la sine. Se face de la Tine! Şi este imposibil să poţi spune vreodată că ai investit PREA mult în propria persoană. Ca să ştii!”

Carte de vizită

Experienţa în presă a lui Cătălin Stoica începe în 1995, ca reporter la Pro TV. A trecut apoi în radio la Radio Prahova, Kiss FM şi Pro FM. Dar a cochetat şi cu producţia TV, la Pro TV şi Antena 1.

Cătălin Stoica este, potrivit site-ului său personal, membru certificat John Maxwell TEAM, Transformational Leadership Coach, EQ & Influence Trainer, Public Speaker & Author, Communication Expert & Hypno-Coach.

El a creat Academia de Bine - un brand dedicat dezvoltării personale şi voluntariatului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sisoe sisoe
    Academia de Bine....mai omule, stii sa faci ceva sau nu? La munca!
  • johhny bravo johhny bravo
    Imi plac formularile astea gen "unul dintre cei mai cunoscuti". Pai, e cunoscut sau nu e cunoscut? Cum ar fi sa zici AC/DC, una din cele mai cunoscute formatii rock? Iar poza aia...

Trimite un comentariu

sus