Skip to main content

Tricolorii mici se bat pentru finală. La ce oră joacă România şi Germania, în semifinala Euro U21

 
Foto | UEFA
Foto | UEFA

Naţionala mică luptă azi pentru finala Campionatului European Under 21. Elevii lui Mirel Rădoi joacă astăzi contra Germaniei, iar partida este tramsmisă astăzi, la TVR 1 şi TVR HD, de la ora 19:00.

Publicitate
  • Germania U21 - România U21, 27 iunie, de la ora 19:00, pe TVR 1 şi TVR HD
  • Spania U21 - Franţa U21, 27 iunie, de la ora 22:00, pe TVR 1 şi TVR HD

Meciul Germania - Romania U21 se vede online pe tvrplus.ro, doar pe teritoriul României.

Naţionala de tineret a României s-a calificat în premieră în semifinala competiţiei de fotbal din Italia şi San Marino, de primul loc în grupa C. România a remizat cu Franţa (0-0) şi a avut două victorii contra Angliei (2-4) şi Croaţiei (4-1).

Citeşte şi: România - Franţa U21, cifre record pentru TVR. Naţionala U21, audienţe peste cât făcea Naţionala mare pe Pro TV

De asemenea, prin calificarea în semifinalele de la Euro 2019, România şi-a asigurat participarea la Jocurile Olimpice 2020, de la Tokyo.

Pentru finala din Italia, care va fi pe Dacia Arena, se mai luptă Spania şi Franţa.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Felicitari pentru baieti , ca au ajuns pana aici dar aroganta este de vina , in primul rand Croatia era de batut , Anglia a venit cu o echipa mai slaba nu a venit cu cei mai grei iar Franta s-a menajat cu romanii dar au pierdut si ei meciul cu nemti a fost bun o repriza dupa s-a vazut ca nemti lupta pana la final a mai fost si caldura , poate data viitoare capul sus baietii
  • marian marian
    Daca va pierde sa vedeti cum vor curge comentarile negative ,
  • LM LM
    Felicitări "Paginademedia" pentru că nu ați ratat ocazia să promovați meciul! Un asemenea meci merită văzut! Cu siguranță va avea audiență record!
    Băieți, câștigați pentru noi! Hai să mergem în finală! Hai România!

Trimite un comentariu

sus