Skip to main content

FOTO. Serialul Vlad a început filmările pentru sezonul doi. Când va fi difuzat

 
Adrian Nartea - Vlad Pop
Adrian Nartea - Vlad Pop

Serialul Vlad, produs şi difuzat de Pro TV a început filmările pentru sezonul doi şi va urma să fie lansat în această toamnă.

Publicitate

Planul de răzbunare al lui Vlad Pop va continua în sezonul doi, care va fi difuzat în toamnă de Pro TV.

Jesus del Cerro, regizorul Vlad:

„Sunt bucuros că am început filmările pentru cel de-al doilea sezon VLAD, un sezon foarte dinamic şi periculos, dar şi cu elemente de romantism.

Cu toate că Vlad vede că răzbunarea e foarte aproape, totul se schimbă când îşi dă seama că planul său face parte dintr-o schemă mult mai complexă decât cea pe care o credea el iniţial, că implică şi alte obiective.

Vrea să afle adevărul şi face totul pentru acest lucru, chiar dacă nu mai poate avea încredere în foarte mulţi. În toamnă, vom urmări întreaga poveste şi toate planurile răzbunării”

Primul sezon al serialului a început în februarie şi a ajuns la final în mai, cu audienţe de peste 1,5 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Din producţie fac parte actorii Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, George Piştereanu, Monica Bârlădeanu, Victoria Răileanu şi Bebe Cotimanis.

Amintim că Vlad este realizat de Pro TV după o licenţă a serialului turcesc Ezel.

Totodată, Pro TV a solicitat un ajutor de la Guvern de peste 1,1 milioane de euro, pentru producţia sezoanelor de toamnă şi iarnă a seriei, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

FOTO. Filmările sezonului doi al serialului Vlad

Citeşte şi:

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Georgian Georgian
    @Mile sa zicem ca te cred si ca nu esti fanul niciunei televiziuni. Atunci ce problema ai tu ca Vlad e o copie. Cei ce vor sa urmareasca varianta in romana cu actori romani se uita la Vlad si care nu au urmarit Ezel si nu stiu povestea serialului. Celor ce le plac turcisemele s-au uitat la Ezel, simplu nu? Pentru ce sa stam doar sa criticam ceva?
  • Mile Mile
    @ Georgian: Logica de autobaza. Eu nu sunt fan niciun post tv. Nu am urmarit niciunul dintre seriale, am citit un articol scris de catre paginademedia cu imagini din care reiesea clar cum s-a copiat.
  • Georgian Georgian
    @Mile din cate stiu tu erai fan declarat al Antenei 1 si nu urmaresti alte posturi. Iar din cate stiu Ezel a fost difuzat de Kanal D si daca tu stii cadru cu cadru inseamna ca ai urmarit si Ezel si Vlad.
  • Mile Mile
    Titlul stirii ar fi trebuit sa arate asa: regizorul serialului Vlad a inceput filmarile copiate cadru cu cadru dupa Ezel, sezonul 2. Probabil va castiga si asta vreun premiu pompos la categoria regie!
  • Bogdy1947 Bogdy1947
    Va aparea si Dancila si Tudose in serial? Intreb pentru un prieten
  • geo geo
    Ar fi fost interesant sa mentionati si cate episoade va avea sezonul 2 si cate sezoane vor face, nu de alta dar daca este o copie a lui Ezel ar trebui sa aiba peste 100 episoade.

Trimite un comentariu

sus