Skip to main content

La ce seriale se uită matinalul Digi FM, Bogdan Miu. Despre seria Cernobîl: „Am reuşit să înţeleg amploarea acestei tragedii”

 
Bogdan Miu prezintă alături de Cătălin Striblea matinalul Digi Fm
Bogdan Miu prezintă alături de Cătălin Striblea matinalul Digi Fm

Matinalul de la Digi FM, Bogdan Miu, colegul de pupitru al lui Cătălin Striblea, preferă să se uite la seriale în tihnă şi nu după metoda „binging”, după cum a mărturisit chiar el.

Publicitate

PaginadeSeriale l-a invitat să vorbească despre trei producţii care i-au plăcut.

„Eu urmaresc serialele in “limita stocului disponibil”, adica cum prind putin timp liber pornesc un episod sau macar jumatate de episod. Nu reusesc sa ma uit chiar in fiecare zi, dar si daca am timp si imi place un anumit serial am o regula de la care rar ma abat: maximum 1 episod/zi. Cateodata e greu, insa cred ca are mai mult farmec sa te bucuri de fiecare episod in parte decat sa faci un maraton pentru fiecare sezon din serialul preferat.”

Titlul lui favorit a fost anul acesta, de departe, seria Cernobîl.

„E un serial care te pune pe ganduri, mai ales daca ai copilarit in anii 80 si ai vrea sa stii ce s-a intamplat acolo. Recunosc ca m-a miscat destul de tare si ca am reusit sa inteleg amploarea acestei tragedii.

Urmarind mini serialul mi-am dat seama ca unele lucruri nu s-au schimbat de atunci si ca negarea unor probleme se practica si azi, din pacate. Am vazut ca serialul a ajuns la cel mai bun rating de pe IMDB, insa asta mi se pare putin exagerat. Este clar un serial bun spre foarte bun, insa de aici pana la cel mai bun din istorie e cale lunga”.

Lista serialelor recomandate de Bogdan Miu, pe PaginadeSeriale.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus