Skip to main content

PE SCURT. Emisiunea lui Fuego „se mută” la mare, timp de o lună

 
PE SCURT. Emisiunea lui Fuego „se mută” la mare, timp de o lună

Emisiunea lui Fuego, de la TVR 2, se mută la mare pentru restul verii. Astfel, „Drag de România mea” se transformă în „Drag de marea mea”, timp de o lună, în august.

Publicitate

Emisiunea lui Paul Surugiu (Fuego) va fi difuzată din 2 august, în fiecare vineri - de la ora 17:45.

Cântăreţul va merge în diverse locuri de pe plajă, iar în fiecare ediţie va avea invitaţi artişti şi cântăreţi.

Fuego: „Mi-am zis că România n-are farmec, vara, fără mare. Deşi nu sunt eu un fan al căldurii, mi-am propus, pentru cei care nu reuşiţi să ajungeţi, să vin eu cu marea şi voia bună în casele voastre. Zis şi făcut! Alături de echipa mea, mergem la mal de mare şi vă arătăm de ce ne este atât de drag de ea. Asta pentru că simt eu că o emisiune estivală este extrem de binevenită.

Am pregătit muzică de calitate, nenumărate momente speciale, poveşti cu oamenii. Va fi un show dinamic, în care nu veţi apuca să simţiţi cum trec minutele. O mulţime de prieteni dragi mie vor fi aproape şi vor cântă melodii cu aer de vacanţă.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Omar Omar
    Mă întreb câți dintre postării de aici sunt din echipa de producție a grozăviei televizate? Ridicați mana, că rog! Acum ambele mâini și fata la perete! Pluton, la umaaaaaar arm!
  • Alexandra Alexandra
    Frumoasa inițiativa acestei emisiuni la malul marii , pentru că tuturor ne este drag de mare, felicitări și va așteptăm cu nerăbdare!
  • Cris Cris
    Vad ,pe aici,amatorii/arele de IMBODOBESTE MAMA BRADU ...in varianta...CHEAMA MAMA SALVAMARU CA-I DAU LA BOT...Cel mai plicticos,insipid,cantaret in strana...alaturi de Hrusca si Banica jr..craciun fericit,ROMANIA MICA...SI CA TOT SUNT FEMEI PE AICI...O DEDICATIE..frunza verde maracine...sunt mai proasta decat mine..
  • Cati Cati
    Cat se poate de inspirata ideea lui Fuego si a echipei sale de a realiza o emisiune vesela, de vara, cu muzica si invitati apreciati de public, care vor transmite, de pe tarmul marii, atmosfera de vacanta, de relaxare, atat de dorite si necesare in aceasta perioada! Succes!
  • Liana Liana
    Cel mai mare si mai iubit artist roman!Voi urmari cu mult drag emisiunea!
  • Viorela Viorela
    Felicitări si mult succes!
    Cu siguranta va fi din nou o emisiune de mare succes!
    Toata stima si pretuirea!
  • Cristina P. Cristina P.
    Așteptăm emisiunea cu drag și interes... Succes mult, Fuego!!!
  • Andrada Vîrteiu Andrada Vîrteiu
    Astept cu drag!Va fi o emisiune minunata!
  • Dana Dana
    Alături de FUEGO și invitații săi la DRAG DE MAREA MEA, vom avea parte de o vară cu adevărat incendiară! Aștept cu nerăbdare și cu mult drag emisiunea! Mult succes!!!

Trimite un comentariu

sus