Skip to main content

Războiul Sfârşitului Săptămânii a ajuns la final. Iulian Tănase: „Nu am senzaţia că plec de la acel Radio Guerrilla la care am venit”

 
Războiul Sfârşitului Săptămânii a ajuns la final. Iulian Tănase: „Nu am senzaţia că plec de la acel Radio Guerrilla la care am venit”

„Războiul Sfârşitului Săptămânii”, matinalul de weekend de la Radio Guerrilla, a avut duminică ultima ediţie în formula Iulian Tănase, Mădălina Ştefu şi Mitoş Micleuşanu.

Publicitate

„Nu am senzaţia că plec de la Radio Guerrilla, de la acel Radio Guerrilla la care am venit. Lucrurile s-au schimbat, se schimbă şi am mixed feelings”, a spus, în finalul emisiunii, Iulian Tănase, care a făcut parte din Guerrilla încă de la lansarea din 2004.

„Pe de altă parte este libertate, suntem liberi să ne exprimăm”, l-a completat Mitoş Micleuşanu.

Surpriza ediţiei a fost, pentru cei doi realizatori, o vizită, chiar în timpul emisiunii, din partea unui cuplu de artişti mexicani, care le-a cântat serenade în direct.

„Mă emoţionează foarte tare chestia asta. Nu eram pregătit pentru asta”, a spus Iulian Tănase, emoţionat de surpriza făcută de un fost coleg al lor de la Radio Guerrilla, Petru Stratulat.

Iulian Tănase şi Mădălina Ştefu au părăsit Radio Guerrilla, în timp ce Mitoş Micleuşanu va continua colaborarea cu postul de radio, pentru un alt proiect. El va face emisiunea „Probleme la Mansardă” (PLM), alături de Nic Cocârlea, sâmbăta şi duminica, pe tronsonul 9.00 - 12.00.

Ultima ediţie a emisiunii Războiul Sfârşitului Săptămânii poate fi ascultată AICI.

Video, cu realizatorii surprinşi de cuplul de cântpreţi mexicani, în continuare:

Amintim că Iulian Tănase, parte din echipa Guerrilla încă din 2004, şi-a anunţat plecarea de la postul de radio încă din luna martie a acestui an. Tănase declara la momentul respectiv pentru Paginademedia.ro că a decis să părăsească postul de radio „din motive personale”. Legate de timpul petrecut cu cei doi copii.

El spunea atunci că urmează să lanseze un nou proiect audio, „Tănase Show” - un podcast pe care îl realizează alături de cei doi copii ai săi, Adora (9 ani) şi Sacha (7 ani).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Rradio guerrila Rradio guerrila
    Ni se pare oribil ce se antampla la Guerrila.....Sa nu auzi macar ceva de bine despre cei care incarca sa ne salveze de ciuma rosie gen domnu Rares sau domnu Ciolos ssu presedintele Johanis...conplet aiurea. .unde v-om ajunge...si acum pleaca si domnu tanase care radeai cand facea glume la care radea si el la glume. ce putwm sa mai ascultam daca ne pleaca valorile? :(
  • unu unu
    comentariile cu Stelian Tanase sint de TimesNewRoman:)) as vrea sa cred ca e o ironie la adresa scriitorului (am zis bine?) Iulian Tanase :)) Altfel degeaba zice Guerrilla ca are ascultatori destepti,chit ca sint procent mare din audienta mica
  • Gore Gore
    Și mie îmi pare rău că Stelian Tănase a plecat de la Radio Guerrilla. A făcut o emisiune foarte bună în weekend împreună cu Mircea Dinescu.
  • Dan Dan
    Felicitări tuturor pentru tot ce ați reușit pana acum, foarte buna remarca lui Mitos ca v-ați bucurat de libertate de exprimare, aștept cu mare interes, și-i doresc mare succes, proiectului *** !
  • Catalin Danaila Catalin Danaila
    @Mihai este vorba de Iulian Tanase, nu Stelian si nu mai bate campii cu faptul ca postul sustine fortat sau nu PSD-ul, ca nu e adevarat absolut deloc. Sunt doar rautati spuse de unii la plictiseala, sau poate cine stie...diversiune ?

    Pe de alta parte Mitos si Iulian sunt de departe cel bun izvor de umor destept, care te racoreste si te incinge exact cand trebuie. Pacat ca s-a terminat. Mare pacat. Tot ce-i bun se distruge. Am semnat si eu pentru ei...
  • Mihai Mihai
    Felicitari, Stelian Tanase! Primul care spune lucrurilor pe nume! Radio Goarna PSD Guerrilla nu mai este de mult Radio Guerrilla! A ajuns doar un avanpost de propaganda rosie comunista pesedista anti-statul de drept si anti-justitie! Oamenii sunt fortati de activistul de partid rosu Dobrovolski sa ridice in slavi partidul unic PSD si cine nu face asa este dat afara! Nu mai ascult de mult Radio Goarna PSD Guerrilla, ci am migrat catre Tananana, Rock FM si Europa FM unde lumea este lasata libera sa injure PSD-ul si sa laude USR-ul!
  • Sandro Sandro
    Trist...ce a fost si ce-a ajuns Guerrilla. Am semnat pentru ei, sa isi reinceapa emisia...pacat ca sunt dovada ca unele lucruri nu "ar trebui sa reinvie". "Mortii cu mortii, vii cu vii". Imi pare rau, Guerrilla nu mai este ceea ce a fost, si niciodata nu va mai fi....sad.

Trimite un comentariu

sus