Skip to main content

Sanda Nicola lasă Digi 24 pentru studii. Pleacă la o bursă în străinătate

 
Sursa foto: Digi 24. Sanda Nicola i-a dăruit Papei Francisc o carte în italiană cu memoriile episcopului-martir Iuliu Hossu, beatificat de Sfântul Părinte la Blaj
Sursa foto: Digi 24. Sanda Nicola i-a dăruit Papei Francisc o carte în italiană cu memoriile episcopului-martir Iuliu Hossu, beatificat de Sfântul Părinte la Blaj

Jurnalista Sanda Nicola pleacă de la Digi 24. Din informaţiile Paginademedia.ro, Sanda Nicola i-a anunţat ieri pe cei din conducerea staţiei de ştiride decizia luată.

Publicitate

Potrivit aceloraşi surse, Sanda Nicola urmează să plece pentru studii la Universitatea din Liege, până la începutul anului viitor.

Contactată de Paginademedia.ro, Sanda Nicola a confirmat informaţia.

Ce va face exact?

“Este vorba de un master în Turism şi Dezvoltare Regională, pe care îl voi urma până în luna februarie a anului viitor”, a declarat pentru Paginademedia.ro Sanda Nicola.

“De altfel, imediat după ce am născut, m-am gândit că s-ar putea să fie necesară o reconversie profesională. M-am înscris la master, la cursuri de psihopedagogie. Am avut oferte de a preda, de-a lungul timpului", a continuat ea.

Ce se va întâmpla după această perioadă? Revine la Digi 24?

“Discuţiile cu cei de la Digi 24 au lăsat deschise posibilităţile unor colaborări ulterioare”, a declarat Sanda Nicola pentru Paginademedia.ro.

Sanda Nicola lucrează la Digi 24 de la începuturile staţiei. În ultima perioadă, după ce s-a întors din concediul de maternitate, se ocupa de intervalul orar de noapte: 22.00-1.00.

Ultimul proiect de amploare în care a fost implicată a fost vizita Papei în România. A fost trimis special al televiziunii Digi 24, atât în delegaţia de jurnalişti acreditaţi la Vatican, cât şi în timpul campaniei de informare ce a precedat vizita.

Sanda Nicola este căsătorită cu Liviu Iolu, fost jurnalist, coordonator de comunicare al delegaţiei USR Plus în Parlamentul European şi membru în Consiliul Naţional PLUS.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • johhny bravo johhny bravo
    Mariane, sa stii ca astia nu mai dorm noaptea ca le-ai zis tu sa le fie rusine. Ii doare-n basca. Ei ca ei dar nu inteleg managementul cum e capabil sa-i tina acolo. Dezastrul pe care l-au provocat astia ani de zile, nederanjati, ar trebui predat la facultati.
  • Cris Cris
    Super tipa! Ii uram succes in orice ar alege sa faca! Pacat ca sint lasati sa plece asa usor oamenii buni!
  • Marian Marian
    Era de asteptat sa plece si Sanda Nicola. O femeie cu foarte mult bun simt, educata, si mai ales din punct de vedere profesional nota 10. La cate lucruri se petrec in Digi24 in momentul de fata ma mir cum de nu a plecat toata lumea. Rusine Cosmin Prelipceanu, Radu Ionita si Cristina A! Oameni platiti cu mii de euro care nu fac nimic. Au mancat toti oameni buni de cur... Dupa Digi24 nu o sa mai lucrati in tv. S a dus vorba ce fel de oameni sunteti.
  • didi didi
    master? de 5 luni? cursurile incep in octombrie, deci din octombrie pana in februarie sunt fix 5 luni. probabil e un stagiu, master in niciun caz.
  • Asteris Asteris
    Asta intr-adevar este o foarte mare pierdere. Aveam sentimentul ca va face pasul asta si imi pare atat de rau. Este o super profesionista iar Digi24 i se potrivea manusa. Nu o poti condamna pentru ca a ales acest Master. oricum sper din tot sufletul ca va reveni din februarie de la anul.

Trimite un comentariu

sus