Skip to main content

VIDEO. Selly şi Dan Capatos s-au împăcat. Capatos: „Am avut o reacţie generată de frustrare”. De unde venea frustrarea realizatorului TV

 
VIDEO. Selly şi Dan Capatos s-au împăcat. Capatos: „Am avut o reacţie generată de frustrare”. De unde venea frustrarea realizatorului TV

La doi ani după „conflictul” dintre vloggeri şi televiziune, Selly şi Dan Capatos (realizatorul Xtra Night Show, de pe Antena 1) „s-au împăcat”.

Publicitate

Dan Capatos: „N-ai cum să nu faci greşeli. A fost o greşeală pe care o recunosc. Fi-miu e fanul lui Selly. Mi-a plăcut că Selly şi-a apărat breasla.”

Capatos a explicat că nu era supărat pe vloggeri, ci pe „advertiserii” care-l „obligau să-şi omoare un produs (n.r. - Un show Păcătos). Mă obligau pe mine să reinventez emisiunea, iar pe Ilie - care dădea limbi la cactus, îl lăsau aşa.”

„Aceiaşi advertiseri susţineau oameni din zona de „vlogging” cu un conţinut sau cu o parte de conţinut la fel de îndoielnică precum şi a mea”, a mai spus Capatos.

De ce împăcarea are loc acum, la doi ani de la conflict?

Andrei Şelaru (Selly) a pierdut un pariu cu un prieten şi a primit o pedeapsă. Pedeapsa pentru Selly: să se împace cu toate persoanele cu care s-a certat pe internet. În acest caz, unul dintre oameni a fost Dan Capatos.

Selly a postat un interviu video cu Dan Capatos. Printre altele fostul realizator al emisunii Un show păcătos (acum Xtra Night) a spus că:

Ieşirea mea de acum doi ani a fost generată de frustrare. Emisiunea în direct are şi avantaje şi dezavantaje. N-ai timp de gândire sau de montat: ce s-a zis, s-a zis”, spune Dan Capatos despre ieşirea de acum doi ani la adresa vloggerilor.

Cei doi au discutat despre conflictul pe care l-au avut în urmă cu doi ani, când mai multe afirmaţii, făcute live de Capatos, au starnit un scandal între vloggeri şi TV.

„Vloggerii au impresia că sunt haioşi. Majoritatea dintre ei sunt nişte trişti mâhniţi”, spunea Capatos, în direct, la Antena 1.

Acum, Capatos recunoaşte ce a stat în spatele cuvintelor pe care le-a spus în direct, pe TV:

Eram frustrat pentru că trebuia să îmi omor un produs (n.r. - Un show Păcătos) la care muncisem 10 ani. N-ai cum să nu faci greşeli. A fost o greşeală pe care o recunosc.

Emisiunea în direct are şi avantaje şi dezavantaje. N-ai timp de gândire sau de montat: ce s-a zis, s-a zis.”

De unde venea frustrarea lui Capatos: „Eu îmi cunosc greşelile şi exagerările. Trebuie să faci performanţă”

Dan Capatos:Sentimentul de frustrare era generat de faptul că un grup puternic de advertiseri m-au obligat să spun stop şi să o iau de la capăt, cu un alt produs.

În momentul în care eu m-am enervat descoperisem că acelaşi grup susţine oameni din zona de „vlogging” cu un conţinut sau cu o parte de conţinut la fel de îndoielnică precum şi a mea.

Când vrei să fii pe primul loc şi te lupţi pentru asta n-ai cum să nu faci greşeli. Eu îmi cunosc greşelile şi exagerările, de dragul audienţei. Vrem sau nu vrem trebuie să satisfaci gustul publicului. Antena 1 este o televiziune comercială, nu e TVR, trebuie să faci performanţă.

Publicul, la acea vreme, îşi dorea tabloid, scandaluri şi curvăsăreală. Acest produs nu mai putea merge mai departe, aşa cum era. Eu cu ideile respective, bune sau proaste, eram lider de piaţă.

Aceiaşi advertiseri mă obligau pe mine să reinventez emisiunea, iar pe Ilie, care dădea limbi la cactus, îl lăsau aşa.

Toată lumea a înţeles că e un atac la voi. Fi-miu e fanul lui Selly.”

VIDEO. Selly: M-am împăcat cu Dan Capatos

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex9875 Alex9875
    Gigi best , da mine ma intereseaza selly
  • Gigi Best Gigi Best
    Interesează pe cineva ce face acest „Selly”?
  • F F
    Limbajul vulgar sau jignitor închipuit de cine mi-a moderat comentariul se află și în articolul vostru. :))
  • F F
    *** Nu cred ca se supărau publicitarii. Altele erau problemele. Youtube a avut probleme de n ori mai mari pentru ca s-au găsit câteva vloguri cu probleme.
  • MirceaT MirceaT
    Se scrie corect SAU DE MONTAT și nu cum ați scris un articol s-au de montat.

Trimite un comentariu

sus