Skip to main content

VIDEO. Radu Banciu a anunţat că vrea să renunţe la emisiunea de la B1 TV. Dar nu spune când

 
Radu Banciu
Radu Banciu

Realizatorul TV Radu Banciu (49 de ani) a anunţat că emisiunea „Lumea lui Banciu“, de la B1 TV, se va încheia în curând, iar decizia îi aparţine în totalitate.

Publicitate

Anunţul lui Banciu vine chiar pe 4 iulie, în ziua în care postul B1 TV a fost amendat, din nou, de CNA din cauza unor emisiuni ale lui Radu Banciu. De data aceasta, sancţiunea a fost de 20.000 de lei.

Radu Banciu, realizatorul emisiunii nocturne de revista presei, „Lumea lui Banciu“, de la B1 TV, a declarat că emisiunea se va încheia în curând, scrie Adevarul.ro.

În plus, spune realizatorul, decizia îi aparţine în totalitate şi „nu poate să fie schimbată de nimeni“.

Anunţul a venit după ce Banciu a citit în direct o scrisoare de laudă primită de la un fan din SUA.

„Părerea mea este că emisiunea pe care o realizaţi de ceva vreme e cea mai bună analiză (iertată-mi fie exprimarea) a rahaturilor politice şi nu numai, care se întâmplă în România. Vom rămâne prieteni fideli ai emisiunii, atât timp cât veţi rămâne aşa: imparţiali şi oneşti“, se arată în scrisoarea citită de realizator.

În replică, Radu Banciu a declarat că emisiunea se va încheia în curând:

„Eh, nu vom mai rămâne multă vreme aşa pentru că nu o să mai fim, în orice caz. Dar astăzi, pentru că este o zi de sărbătoare, şi pentru că încă nu m-am consultat cu cine trebuie, nu o să intru în amănunte. Dar, în orice caz, n-o s-o mai lungim, dragi prieteni. Şi vă spun asta absolut calm şi liniştit. Este un anunţ final. Deci, această emisiune nu va mai continua la un moment dat.


Decizia este deja luată şi ea se va termina. Dar, până când o vom duce la sfârşit, o să fim exact aşa cum am fost până acum. Nu se va schimba nimic, doar că am luat deja această decizie, care-mi aparţine numai mie, nu m-am consultat cu nimeni. O anunţ public în această seară, în direct, fără să intru în amănunte, pentru că este zi de sărbătoare. Este decizia mea şi numai a mea, nu poate să fie schimbată de nimeni“, a spus Radu Banciu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu cel faimos radu cel faimos
    Lu fat-frumos te las, BA!
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Mi-au dat lacrimile...nu pot sa ma opresc din plans. CUI NE LASI BA?
  • dana popovici dana popovici
    e singura emisiune romanesca la care ma uit si de la care ,in afara comentariilor asupra *** cotidiene,mai afli si lucruri interesante despre alte popoare,calatorii,stiri externe, Fara el nu va mai fi la fel!
  • D D
    Probabil a primit si el o oferta de la vreun partid?! Sau poate candideaza la presedintie? Radu Banciu, presedinte!!!
  • didi didi
    pe genericul emisiunii scrie "lumea lui BAISIŢ" - in caractere chirilice
  • johhny bravo johhny bravo
    Ei, relax, se victimizeaza putin si o sa anunte ca au venit "mii de mesaje de sustinere" si ehh, nu-l lasa domne sa plece. Cum a fost circul penibil al lui Rares B.
  • Nicu Nicu
    Daca renunta, simt ca voi vinde televizorul... E alegerea dumnealui, iar ca telespectatori respectam decizia, dar va fi o mare dezamagire pentru mine daca va renunta la emisiune.
  • Marius V Marius V
    Este o hotărâre înțeleaptă. Predică în pustiu sau pentru urechile surzilor. Politica, economia, învățământul, mass-media... românești au ajuns niște glume seci și proaste. Din păcate, românii din țară nu (mai) merită așa ceva. Cred că ar avea succes online. Acolo nu s-ar mai băga CNA în seamă; o instituție profund coruptă moral, care funcționează la marginea legalității și oricum, dincolo de bunul-simț.
  • iana iana
    Nu poate sa renunte, e un univers compensatoriu pentru mizeriile cotidiene, pentru lipsa de educatie si de cultura.Spectatorii lui nu se regasesc pe alte segmente.

Trimite un comentariu

sus