Skip to main content

STRATEGIE. Disney va face pachet din platformele Disney+, ESPN şi Hulu. Totul va costa cât un abonament Netflix

 
STRATEGIE. Disney va face pachet din platformele Disney+, ESPN şi Hulu. Totul va costa cât un abonament Netflix

Războiul platformelor de streaming. Disney pregăteşte lansarea noului concurent Netflix pentru această toamnă şi anunţă totodată şi un pachet în care vor intra nu mai puţin de trei platforme de streaming, care vor costa fix cât un abonament Netflix Standard, anunţă TechCrunch.

Publicitate

Variantele sunt următoarele de preţ Disney+ vor fi următoarele:

  • Platforma Disney+, despre care se ştie deja că va costa 6,99 dolari.
  • Sau varianta la „pachet” în care abonatul primeşte acces la trei platforme: Disney+, ESPN+ (platformă de streaming pe zona de sport) şi Hulu (o altă platformă de streaming deţinută de Disney). Cu menţiunea că Hulu va fi în varianta cea mai ieftină, cea care are şi reclame. Pachetul de trei va costa 12,99 dolari, exact cât este şi abonamentul Standard al celor de la Netflix.

De ce două platforme ce oferă conţinut de divertisment (pe lângă cea de sport)?

Pentru că Disney+ este gândit ca un produs ce va oferi conţinut pentru familie (fără titluri pentru adulţi), produs de studiourile Disney, în timp ce Hulu are producţii pentru toate targeturile, inclusv cele exclusiv pentru adulţi.

Platforma Disney+ va avea o mulţime de titluri din arhiva Disney-Fox, inclusiv Saga Star Wars, cele mai noi filme din universul Marvel, The Simpsons şi clasicele filme Disney.

În plus, Disney are în producţie noi show-uri originale, printre care câteva seriale cu eroi Marvel şi Mandalorian, un serial spin-off al seriei Star Wars.

Platforma Disney+ urmează să fie lansată pe 12 noiembrie în Statele Unite. Europa va avea însă de aşteptat. Leful Disney, Bob Iger, a declarat în urmă cu un an că Disney+ va ajunge în Europa şi în America Latină abia spre sfârşitul lui 2020.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Știrea ar fi fost de interes doar daca platformele ar fi/vor fi disponibile in Romania. Probabil românii ar trebui să știe că în SUA oamenii vor trebui acum sa se aboneze la mai multe servicii VOD pentru a nu pierde accesul la conținutul preferat. Pentru că Netflix va pierde o serie de productii licențiate in SUA, americanii vor ajunge să plătească vreo 45 de dolari pe lună pe servicii video on demand, cam cat costa prețul mediu al unui abonament de cablu tv peste ocean.

Trimite un comentariu

sus