Skip to main content

Sezonul şapte Chefi la Cuţite, debut în a doua săptămână din septembrie

 
Chefi la Cutite, sezonul sapte, debut în luna septembrie
Chefi la Cutite, sezonul sapte, debut în luna septembrie

Show-ul Chefi la cuţite revine la Antena 1 cu al şaptelea sezon, în prima parte a lunii septembrie.

Publicitate

Emisiunea produsă de Mona Segall şi jurizată de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu va debuta luni, 9 septembrie, de la ora 20.00 şi va fi programată ca şi până acum în serie de luni şi marţi.

Amintim că tot pe 9 septembrie va debuta şi cooking-show-ul MasterChef, de pe Pro TV, însă emisiunea va fi difuzată de la 22.30.

Antena 1 pune la bătaie pentru marele câştigător premiul de 30.000 de euro.

”Vreau ca prima farfurie de pe bandă să fie de fine-dining!”, spune Florin Dumitrescu.

Citeşte şi:

Show-ul MasterChef, debut pe 9 septembrie. Emisiunea, programată pe un tronson neobişnuit

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • D D
    "Razvan" sau "Răzvan", cate conturi ai ? Si calmeaza-te, sa nu pocnesti. "marian" a zis bine. "Chefi la cutite" a avut audiente mari in ianuarie pentru ca nu a avut concurenta. "Pro TV", doar reluari de filme.
    Dar cu sezonul special de "Chefi la cutite" nu le-a mers. Sub filme rereredifuzate pe comercial. Si tu zici ca a avut "audiente modeste"... Modeste cand te situezi sub filme vechi de 100 de ani ?

    Interesant "paginademedia". Deci cuvantul "dracu'" scris de "Razvan" nu este cenzurat, dar cuvanul ***" da ? Vai de moderarea voastra...
  • marian marian
    Acesta este limbajul vulgar acestor privitori de antene rasuflate , poate te ajuta varanul cu ceva de nervi baiatule sau ce esti ,
  • Razvan Razvan
    "marian" cap de guma, ai terminat? Respira...marele vostru serial "Vlad" nu are sanse în fata chefilor! Intra dracu' ín casa si uitate ***pardon ,la maruta
  • marian marian
    Da Razvane a avut pentru ca nu avea concurenta grila de toamna la celalalte televiziuni era pe terminate asa ca ciocul mic in plus era iarna , a fost bagat pentru ca toate celalalte emisiuni erau varza si primeau lovituri si de la kanalul turcesc a sa nu uit cred ca tu esti expiratul de serviciu ar trebuisa mai dipari un an si apoi sa revii pe ecran ,acum poti sa ma injuri . record nu va mai face acum nu vamai face , doar daca danseaza Gina lui pistol la bara , asa ca inghite galusca de acum sa nu-ti stea cand incepe circul vostru ,
  • Răzvan Răzvan
    Expiratule ,sezonul din vara a fost un nou concept "Chefi la cutite -Familii la cutite" un concept ce nu a prins si a avut audiente modeste ,sezonul trecut ,cel din toamna care s-a terminat anul acesta la finele lunii ianuarie a avut cifre record mai ales semifinala si finala,care au sarit de 2 milioane de telespectatori pe minunt !
  • Expertul Expertul
    Chefi la cutite e pe moarte! In aceasta primavara, a fost lider doar cu finala, iar audientele sunt tot mai mici de la un sezon la altul. Vlad va sterge pe jos cu chefi la injuraturi.
  • mile mile
    mareane, nu pro tv i-a facut vedete , ce esti agitat, sunt ai tai
  • marian marian
    Razvane eu nu am vazut manelisti si vedetele antenutei cum e la voi la masterchef , oricum pentru voi e bun orice sa vedem cum va fi cu Vlad , poate lungeste emisiunea pana la ora 12 00 noaptea pentru 0,5 audienta in plus , depinde ca am vazut ca se trage la tinta
  • D D
    "nu e deloc plictiseala"
    Se vede, "mile milica"... Sezonul special de "Chefi la cutite", foarte slab pe comercial, doar 6 rating (https://www.paginademedia.ro/2019/07/audiente-divertisment-iunie-2019)
    Si in multe zile, pe locul 2 pe comercial, dupa "Pro TV":
    https://www.paginademedia.ro/2019/05/prima-semifinala-eurovision-2019
    https://www.paginademedia.ro/2019/05/audiente-meci-liverpool-barcelona-7-mai

    Si chiar vreau sa vad lupta de luni dintre serialul "Vlad" si "Chefi la cutite". Unde "Vlad" a fost chiar si peste "Las Fierbinti" pe comercial in luna mai:
    https://www.paginademedia.ro/2019/06/audiente-seriale-mai
  • mile mile
    expertule protevist, dar au cheltuieli mici, , o productie concureaza cu 4 productii de la pro tv
  • Răzvan Răzvan
    "marian" circ si manelizare e la Masterchef si la Ciobani fara pereche!
  • Răzvan Răzvan
    Abia astept! Sa înceapa distractia!
  • Expertul Expertul
    Din 9 septembrie, incepe si Vlad la #ProTV! Au apus vremurile cand chefi la cutite avea asigurat primul loc in audiente. Chefii vor avea viata grea lunea, cu Vlad si martea, cu Las Fierbinti.
  • mile mile
    cei mai buni , carismatici, cu glume la ei , nu e deloc plictiseala
  • marian marian
    Circ si menelizare cu toate,,,,,,,,,,,,,,tacamurile

Trimite un comentariu

sus