Skip to main content

Victor Slav se alătură show-ului „Îmi place dansul”, de la Kanal D. Va fi prezentator, alături de o finalistă „Bravo, ai stil”

 
Victor Slav se alătură show-ului „Îmi place dansul”, de la Kanal D. Va fi prezentator, alături de o finalistă „Bravo, ai stil”

Show-ul „Îmi place dansul”, de la Kanal D, şi-a aflat prezentatorii. Este vorba de Victor Slav şi Cristina Mihaela Dorobantu, finalistă în primul sezon „Bravo, ai stil!”.

Publicitate

Slav şi Cristina Mihaela Dorobanţu vor fi gazdele emisiunii de dans, jurizată de nume ca Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuţa si CRBL.

Victor Slav a fost unul dintre „vulturi”. Recent, a prezentat late night-ul „Vulturii de noapte”, alături de Giani Kiriţă şi Cătălin Cazacu.

A prezetat si emisiunea „Wowbiz”, cu Andreea Mantea.

De asemenea a mai fost coprezentator într-o emisiune de dans, dar la Antena 1 (2014). Show-ul „Dansează printre stele” l-a avut prezentator pe Horia Brenciu, iar Slav şi Lili Sandu au fost coprezentatori.

În trecut, Victor Slav a prezentat rubrica meteo de la Pro TV. S-a despărţit de postul TV în anul 2014. Slav a intrat în televiziune când avea 21 de ani, tot la Pro TV, la show-ul „Vara ispitelor”.

Cristina Mihaela Dorobanţu a ajuns până în finala primului sezon „Bravo, ai stil”. Ea s-a clasat pe locul doi. Apoi a început rubrica „Secrete intre fete”, în emisiunea prezentată de Teo Trandafir, tot de la Kanal D.

„Sunt nerabdatoare sa inceapa competitia Imi place dansul. E un vis implinit sa fac parte din acest show grandios. Voi fi in permanenta alaturi de concurenti, stiu ce inseamna emotiile uriase, sa fii concurent si sa ai atata presiune pe umeri.

Nu va fi o lupta usoara pentru ei, dar va fi probabil cea mai frumoasa experienta a vietii lor. Ii invit pe telespctatori sa sa fie alaturi de concurenti in calatoria lor spre a-si implini visul”, spune Cristina Mihaela Dorobantu.

„Îmi place dansul” este noua emisiune pe care Kanal D o va difuza din toamnă. Show-ul este bazat pe formatul internaţional - The Dance Floor şi pune la bătaie un premiu de 100.000 de lei.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • payboy payboy
    ce audiente are emisiunea Gazda perefcta de la Antena 1, in locul ACCES direct?
  • marian marian
    Soc si groaza si pe deasupra neinteresant
  • Allex Allex
    Stie cineva mai multe detalii despre acest format?! Acest show va fi live?
  • geo geo
    Victor Slav nu este un personaj carismatic care sa atraga publicul.
    Cristina Mihaela Dorobanțu daca isi arata sanii, a se vedea imaginea de mai sus, si va purta decolteuri indraznete si fuste transparente, va fi considerata o simpaticuta.

Trimite un comentariu

sus