Skip to main content

Fostă concurentă „Asia Express”, în juriul show-ului „Îmi place dansul”, de la Kanal D

 
Fostă concurentă „Asia Express”, în juriul show-ului „Îmi place dansul”, de la Kanal D

După Betrice Rancea, încă un nume intră în juriul emisiunii „Îmi place dansul”, de la Kanal D.

Publicitate

Este vorba despre coregraful Andra Eugenia Gheorghe, cunoscută pe TV sub pseudonimul „Cocuţa” . Coregraful va juriza momentele de dans din show-ul difuzat la toamna de postul Dogan.

Recent, a participat în sezonul doi din Asia Express, de pe Antena 1, în echipă cu Bogdan Boantă. De asemenea, a participat şi la emisiunea „Dansează printre stele”, în 2014, la Antena 1.

Cocuţa a făcut parte şi din baletul Edi Stancu, care avea momente de dans emisiunea „Dansez pentru tine”, de la Pro TV.

Reamintim că primul jurat anunţat de Kanal D pentru show-ul „Îmi place dansul” este Beatrice Rancea, fost jurat la „Dansez pentru tine”.

Andra Eugenia Gheorghe (Cocuţa) a inceput sa danseze la 9 ani. Este absolventă a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali”.

A jucat şi pe scena Teatrului National, in musicalul „Chicago”, de asemenea a avut aparitii in musicalurile „Romeo si Julieta” si „Mamma Mia”.

"Imi doresc sa descoperim prin intermediul acestui show extraordinar concurenti foarte talentati; ceea ce apreciez eu la un dansator, profesionist sau pe drumul de a ajunge profesionist, este ceea ce ofera el din punct de vedere emotional.

Sunt foarte multi dansatori tehnici, care raman doar „executanti”. Pentru mine, un dansator talentat trebuie sa transmita ceva puternic. Astept personaje, oameni care sa faca spectacol, concurenti care sa aiba emotie de oferit!"', spune Cocuta.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anita Anita
    Stie cineva daca emisiunea va avea coregrafi?
  • geo geo
    Mai lipsesc Wilmark si Mihai si Elwira Petre si ati adus tot juriul de la Dansez pentru tine !

Trimite un comentariu

sus