Skip to main content

FOTO. Dan Negru şi echipa Monei Segall, colaborare pentru o nouă emisiune la Antena 1. Face Antena „Vânătorii de case”?

 
FOTO. Dan Negru şi echipa Monei Segall, colaborare pentru o nouă emisiune la Antena 1. Face Antena „Vânătorii de case”?

Antena 1 are în pregătire o nouă emisiune, cu Dan Negru, prezentator, în colaborare cu o echipă de producţie a Monei Segall. Este vorba de o emisiune gândită „in house”, având ca subiect zona de imobiliare, după cum au declarat reprezentanţii Antenei Group pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Din informaţiile noastre, este vorba despre un format de tipul „House Hunters” (Vânătorii de case), o emisiune cu tradiţie de peste Ocean, în care diferite cupluri cer consultanţă pentru a-şi cumpăra o locuinţă.

Emisiunea este în faza de proiect, şi nu sunt stabilite nici perioada de difuzare (sezonul toamnă sau primăvară), nici slotul orar pe care va fi difuzată. Datele urmează să fie stabilite ulterior, au mai declarat reprezentanţii Antena Group, pentru Paginademedia.ro.

Ce ştim este că producţia se filmează cu o echipă a Monei Segall.

Aceasta ar fi prima colaborare între Dan Negru, din „aripa” Antena 1, şi Mona Segall, „aripa” Pro TV, de când aceasta din urmă s-a alăturat Antena Group, în 2014.

Primele imagini şi date despre noul proiect al Antenei 1 au fost distribuite pe pagina sa de Facebook de Gerhald Ernst, fost jurnalist, în prezent om de comunicare pentru zona rezidenţială Cosmopolis.

Imaginile au fost publicate de Ernst chiar în ziua în care se filma în cartierul rezidenţial pentru proiectul de show. Postarea lui Ernst nu mai este pe Facebook, în acest moment.

„O vorba din popor zice ca de fostul angajator nu scapi niciodata. Si asta e un lucru bun. Asadar, zic in avans. Din toamna, ochii in #primetime pe #Antena1. E ceva wow, e cu Dan Negru si Mona Segall. #PRlaDatorie”, a scris Gerhald Ernst.

Contactat de Paginademedia.ro, Dan Negru nu a comentat informaţiile.

„Vorbiţi la comunicare”, a spus Negru.

GALERIE FOTO. Primele imagini de la filmările de la Cosmopolis

  • Sursa foto: Facebook Gerhald Ernst
  • Sursa foto: Facebook Gerhald Ernst
  • Sursa foto: Facebook Gerhald Ernst
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • viki viki
    Mie mi se pare o campanie geniala de marketing și pr pentru Cosmopolis. Dan Negru face reclama la apartamentele, vilele și studiourile din Cosmopolis, Antena încasează bănuții, romanii cumpara. Singura chestie unde Antena o poate da rău de tot in bara: emisiunea sa fie programată la ora și in ziua greșita.
  • jk jk
    Acum aflu că Gerhald asta nu mai e reporter
  • Sorin Paul Ionesc Sorin Paul Ionesc
    @Johnny Bravo,"in house" se referă că este filmată în mare parte în interior,nu că e creată în România."House Hunters" este un format internațional.
  • Vlad Vlad
    Normal ca Dan Negru a filmat in Cosmopolis, are casă acolo.
  • johhny bravo johhny bravo
    Ori e emisiune gandita in house, ori e cu traditie de peste ocean. Hotarati-va in ce directie doriti sa lesinati de genialitatea emisiunii.

Trimite un comentariu

sus