Skip to main content

Dragoş Pătraru, proiect video cu Libertatea

 
Dragos Patraru
Dragos Patraru

Dragoş Pătraru, şi la Prima, şi la Libertatea. Realizatorul Starea Naţiei, de la Prima TV, începe un nou proiect video, „Starea Libertăţii”, o pastilă în care, în stilul lui caracteristic, va aborda subiecte ale zilei, teme sociale sau politice.

Publicitate

„Starea Libertăţii” se va vedea din 2 septembrie, de luni până vineri, pe site-ul Libertatea, dar şi pe canalul YouTube şi pe pagina Facebook ale publicaţiei.

Dragoş Pătraru este realizatorul emisiunii Starea Naţiei, difuzată din august 2018 la Prima TV. El realizează emisiunea la Prima TV după ce TVR a încheiat cu scandal contractul cu echipa lui Pătraru, după acuzaţii de cenzură.

Jurnalistul a început să scrie la ziarul Prahova când avea aproape 18 ani. După câteva luni, a ajuns moderator al unei emisiuni de sport la radio Contact.

Din 2008 a condus postul de televiziune Prahova TV, până în 2012, când a ajuns la România TV, unde din 2013 a început să producă emisiunea Starea naţiei. De la 1 septembrie 2014, emisiunea Starea naţiei s-a mutat la TVR. Din 2016 până în 2017, emisiunea s-a mutat la Digi 24, de unde a revenit la TVR, până în iulie 2018.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    succes

Trimite un comentariu

sus