Skip to main content

Ediţii speciale Garantat 100%, la TVR 1: interviuri cu Simona Halep şi Traian Berbeceanu

 
Ediţii speciale Garantat 100%, la TVR 1: interviuri cu Simona Halep şi Traian Berbeceanu

Simona Halep, campioana de la Wimbledon, şi cu fostul ofiţer al Poliţiei Române, Traian Berbeceanu, sunt invitaţii lui Cătălin Ştefănescu, în două ediţii speciale ale emisiunii Garantat 100%, la TVR 1.

Publicitate

Sâmbătă, 17 august, de la 21.00, la TVR 1, Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu fostul comisar-şef Traian Berbeceanu, care a scris o carte despre corupţie, justiţie, încredere în instituţiile statului, puterea de a crede în comunitate şi în valorile ei.

Iar duminică, 18 august, ora 21.00, câştigătoarea din acest an a Turneului de tenis de la Wimbledon, românca Simona Halep, povesteşte, tot la TVR 1, despre provocări personale pe care le-a depăşit cu succes, despre câştigarea turneului de la Wimbledon şi despre dorinţa ei de a merge mai departe.



Cătălin Ştefănescu:

„De ce două ediţii speciale înaintea începerii sezonului de toamnă al emisiunii Garantat 100%?

Foarte simplu. Pentru că sunt subiecte de actualitate care, sperăm noi, prezintă interes pentru publicul din România, acum, chiar în aceste zile.

În mijlocul unei stări de spirit în care domină emoţia şi neliniştea, pe fondul unor evenimente politice şi sociale care produc revoltă şi dezamăgire, credem că prind bine câteva întâlniri cu compatrioţi care ne inspiră, ne insuflă speranţă şi încredere în viitor.”

„Sunt două poveşti de viaţă, nelipsite de confesiuni şi pline de relatări ale unor momente de depăşire a unor obstacole foarte dificile. Sunt două întâlniri cu oameni care ne vorbesc despre speranţă şi despre forţa asumării demnităţii.

Am convingerea că a urmări aceste întâlniri, acum, nu abate atenţia de la ceea ce se întâmplă în jurul nostru ci, dimpotrivă, ne poate face să privim şi din alte perspective momentul pe care societatea românească îl traversează. Faptul că suntem în vacanţă nu înseamnă că ne luăm liber şi de la preocuparea faţă de lumea în care trăim”, a adăugat Cătălin Ştefănescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sefu' Sefu'
    Interviurile dlui Stefănescu sunt trase de păr. Nu invitatul e starul, ci dansul. Se vor a fi top quality, elitiste, dar nu prea ramai cu nimic dupa ele pt ca CS nu descoase pe nimeni, e doar o gazda in cautare de notorietate. Sa va uitati si veti vedea ca toate intrebarile nu-s decat mingi ridicate la fileu. Urmate apoi de indelungi consideratii personale.

Trimite un comentariu

sus