Skip to main content

Gazda n-a fost perfectă. Antena 1 a înlocuit emisiunea Gazda Perfectă cu seria BD

 
Gazda n-a fost perfectă. Antena 1 a înlocuit emisiunea Gazda Perfectă cu seria BD

Schimbare în grila Antenei 1. Postul a înlocuit emisiunea „Gazda Perfectă” după doar trei săptămâni de la difuzare şi scoate de la naftalină „arsenalul” filmelor clasice româneşti.

Publicitate

Astfel, Antena 1 a programat, săptămâna viitoare (din 26 august), în locul emisiunii Gazda Perfectă, seria B.D. în zilele de luni, marţi şi miercuri. Joi, postul va difuza Nea Mărin Miliardar.

Producţia intrase în grila Antenei 1 pe 5 august, pe tronsonul lăsat liber de Acces Direct, care a intrat în vacanţă.

„Gazda Perfectă” este o emisiune realizată după formatul „Come dine with me”, difuzat în peste 40 de ţări, printre care SUA, Italia, Spania, Anglia sau Franţa. Emisiunea era un fel der Cireaşa de pe tort, de pe Prima TV, dar cu oameni obişnuiţi. Cinci concurenţi, cinci zile şi cinci case diferite sunt elementele centrale ale emisiunii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi banescu cristi banescu
    am urmarit emisiunea in spania si imi placea...dar in romania nu am rezistat sa vad mai mult de un minut...oameni falsi, regizat totul, citit din promter.....nu era buna nici pentru sters... pe jos cu ea.. mai bine ca au scos o
  • Vilcu Mihaela Vilcu Mihaela
    mie mi a placut foarte mult emisiunea.
    Daca se reia ,imi doresc chiar sa particip, sa fiu gazda gazda perfecta.
  • Juventus Trøje Juventus Trøje
    Marquita Juventus Trøje FaithOv MarcC
  • ANA ELENA ANA ELENA
    Nu am fost multumita de felul in care aproape toti concurentii cautau motive sa nu guste din preparate ,cred ca la casting trebuia sa fie atentionat fiecare concurent sa guste si sa nu vina cu pretentii :maioneza nu ,fructe de mare nu,pangasius nu,smantana in ciorba nu si multe altele.Oare la ei acasa ce mananca?Titlul emisiunii nu era mancarea perfecta ca sa se puna accent pe mancare .Nu stiu,poate emisiunea trebuie sa fie regandita,imbunatatita si concurentii mai bine alesi.
  • Fodor Marinela Corina Fodor Marinela Corina
    Sincer mie personal îmi plăcea chiar daca unele comportamente nu-mi făcea plăcere...dar aveam multe de învățat și ce să faci și ce nu ok sa faci...decât știri care nu sunt bune deloc... păcat as vrea sa se reia emisiunea și să difuzați la o oră decentă sa o putem urmări, mulțumesc pentru înțelegere!!!
  • Manta Paula Manta Paula
    Am participat la concurs. Ar trebui sa dea aspecte din bucatarie, nu cum se mananca. Aici s-a pierdut. Critici mai putine , si modul de preparare mai accentuat . Va pup , pe toti. Paula Manta
  • John R John R
    ..mi-e greu sa cred ca o emisiune cu oameni obisnuiti sa nu fi prins la public. Sigur, sunt momente discutabile..., ca si moralitate, insa acestea sunt reale, dezvaluie omul asa cum este, bun/rau, simpatic/antipatic, intr-un anumit moment din viata sa... sper din tot sufletul ca cei din Antena sa-si reevalueze planurile si sa ofere publicului emisiuni reale cu oameni cat se poate de obisnuiti, in care pe alocuri, ne putem identifica si noi, ce stam acum si comentam!
  • jk jk
    @Sidy mai culmea cu the wall ca s-a si filmat anul trecut în februarie sezonul 2 dar nici macar acum nu s-a difuzat, foarte ciudat
  • D.Grigore D.Grigore
    Nu- i înțeleg pe cei care apreciază o astfel de emisiune. Chiar in ultimul episod a câștigat
    un tip ....aproape mizerabil :” daca e nevoie calc pe capete numai ca sa câștig” a spus acel
    Radu
    Eu nu am înțeles cum de Antena 1 a lansat o astfel de emisiune ...!
  • Maria-Elena Maria-Elena
    Mie mi-a placut emisiunea, asteptam cu placere, in fiecare zi, s-o vad. Foarte rau ca au scos-o din grila! Era totusi urmarita si, probabil, urma sa fie si mai mult urmarita, pe masura ce afla lumea de ea. Era o emisiune in care puteai observa si invata sau ti se confirmau multe lucruri, legate de caracterele oamenilor, mentalitati, tendinte in gastronomie etc, vedeai cum traiesc oamenii, cum gandesc... Hei, Antena 1, poate va reevaluati pozitia!
  • Larisa Andronache Larisa Andronache
    A fost o emisiune anti-model de urmat dar,tocmai pt ca descrie tipologii umane romanesti actuale,mi s a parut atractiva.Regret intreruperea difuzarii.Acesta da reality show!Pentru bani oamenii uita de bun simt, de reguli de comportare,uita de tot si de toate!Reluati,va rugam,emisiunea!E mai tare dacat I umor.Asteptam revirimentul!
  • Cipri Cipri
    Nu le au iesit pasentele
  • Mile & D Mile & D
    Bao, tu! Ce emisiune interesanta! Vai...nu ma e. Vai fata ce jale
  • CRISTIAN ANGHEL CRISTIAN ANGHEL
    SI EU TREBUIA SA APAR SAPTAMANA ACEASTA LA ANTENA 1 IMPREUNA CU DOAMNA PAULA MANTA SI ALTI 3 DAR EU CRED CA ORA 17 ESTE O ORA NEPOTRIVITA PT ACEASTA EMISIUNE, ORA 20 ERA OK AUDIENTA SI SHARE MAXIM !
  • Răzvan Răzvan
    Emisiunea va reveni pe tronsonul orar 14:00 ,va spun sigur! Cred ca dupa serialul "Valurile vietii" care ocupa acest tronson monentan! Emisiunea trebuie sa se "coaca" si dupa aia va progresa în audiente, au ales prost sa o bage în august,eu zic ca a influentat si cazul "Caracal" ,multa lume a fost interesata de acest caz ,si multi au ales posturile de stiri,de aici si audientele modeste!

Trimite un comentariu

sus