Skip to main content

VIDEO. Incendiul din Băneasa, de la faţa locului. A avut loc în clădirea unde are sediul Şcoala de Televiziune. Vlad Ionescu, cu detalii

 
VIDEO. Incendiul din Băneasa, de la faţa locului. A avut loc în clădirea unde are sediul Şcoala de Televiziune. Vlad Ionescu, cu detalii

VIDEO. Relatare de la faţa locului, de la incendiul din Băneasa. A avul loc în aceeaşi clădire cu Şcoala de Televiziune, fondată de jurnalistul Vlad Ionescu.

Publicitate

Vlad Ionescu a relatat ce a văzut, de pe o clădire de lângă zona incendiului. Detalii, în filmul de mai jos.

Şcoala de Televiziune, fondată de jurnalistul Vlad Ionescu, îşi are sediul foarte aproape de incendiul uriaş care a pornit în această după –amiază în zona de Nord a Capitalei. Pe Strada Biharia. În spate, foarte aproape, este Aeroportul Băneasa.

Vlad Ionescu a povestit pentru Paginademedia.ro daca sediul Şcolii de Televiziune a fost afectat în vreun fel de incendiul din imediata apropiere şi cum se vede situaţia de la faţa locului.

„Nu au fost victime. În şcoala de televiziune nu se afla nimeni în acel moment. Eu am ajuns nu demult la faţa locului. M-am suit pe câteva dintre clădirile alăturate şi am văzut de sus că incendiul începe să fie stăpânit.”

Cât e de aproape Şcoala de Televiziune de incendiu?

Vlad Ionescu, pentru Paginademedia.ro:

„Incendiul este în aceeaşi clădire, dar aceasta este foarte mare. Sediul Şcolii nu a fost afectat deloc. E adevărat, pompierii urcaţi pe scări sunt chiar deasupra acoperişului Şcolii de Televiziune, chiar deasupra zonei de birouri, zonei de make up. Oficialii au anunţat deja prin toate mijloacele mass-media că focul a fost izolat şi nu se mai poate extinde.”

„Am văzut fumul de la Tărtăşeşti, de la aproximativ 30 de kilometri de Bucureşti. ”

Amintim că în această după-amiază a izbucnit un incendiu puternic în zona de nord a Capitalei (aproape de aeroportul Băneasa), într-o zonă în care se află clădiri de birouri şi depozite.

A fost transmis şi mesaj Ro-alert pentru populaţie, prin care cei care locuiesc în zonă sunt sfătuiţi să închidă geamurile, iar şoferii să evite zona, pentru ca autospecialele de intervenţie să poată ajunge cât mai repede la intervenţie.

VIDEO. Vlad Ionescu, despre incendiul din Băneasa, de la faţa locului:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un un
    o reclama mascata facuta pentru un om care a distrus aceasta scoala. Cati bani de dat mai ai de dat la oamenii cu care ai lucrat???
  • didi didi
    vlad ionescu da lectii de televiziune??? si spune: mijloacele mass-media??? halal formator de jurnalisti...
  • Răzvan Răzvan
    Postati si audientele de aseara ale meciului,va rog!?

Trimite un comentariu

sus