Skip to main content

Kanal D schimbă premiera „Lacrimi la Marea Neagră”. Serialul începe mai devreme

 
Kanal D schimbă premiera „Lacrimi la Marea Neagră”. Serialul începe mai devreme

Anunţat iniţial pentru 9 septembrie, serialul „Lacrimi la Marea Neagră”, pariul Kanal D pentru această toamnă, va debuta mai devreme. Serialul turcesc va începe luni, pe 2 septembrie, de la ora 20.00, cu o săptămână înainte de data anunţată iniţial, spun reprezentanţii postului de televiziune.

Publicitate

Mai exact, este cu o săptămână înainte de debutul grilelor de toamnă a celorlalte posturi generaliste, Pro TV şi Antena 1.

Povestea. Lacrimi la Marea Neagră spune povestea unei femei care lupta sa scape de violenta sotului ei, Vedat (interpretat de Mehmet Ali Nuroglu). Nefes (Irem Helvacioglu) devine simbolul femeii care reuseste sa se elibereze si sa-si construiasca singura destinul, iar lumina calauzitoare ii este chiar iubirea. Tahir (Ulas Tuna Astepe) este cel care intuieste suferinta prin care trece femeia impreuna cu fiul ei si o sprijina pe aceasta in toate actiunile sale.

„Nefes este intruchiparea femeii puternice, care isi gaseste resursele de a se transforma uluitor din victima in invingatoare. Mi-a placut enorm sa intru in pielea acestei tinere extraordinare, sa o inteleg si sa o aduc in fata telespectatorilor. Din povestea lui Nefes sunt atat de multe de invatat!”, spune Irem Helvacioglu, interpreta rolului principal.

Productia a fost filmata in nord-estul Turciei, chiar pe coasta Marii Negre.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • barbu barbu
    Cand este fimul
  • Lenuta Lenuta
    De ce s a intreruptbrusc serialul Lacrimi la marea neagra ? As dpri sa fie difuzat in continuare. Mi a placut foartr mult
  • marian marian
    Seriale pentru cei cu mintea *** ,
  • dana dana
    abia astept
  • Ciprian Ciprian
    Și în toamna lui 2017, Kanal D promova un serial turcesc:"În bătaia inimii". După câteva episoade lau scos din grilă deoarece nu erau mulțumiți de ratingul pe care îl avea.
  • Constantin Musteata Constantin Musteata
    Sunt foarte multumit fiindca voi aduceti filme turcesti pe Kanal D. Imi plac foarte mult serialele turcesti. Mai bine te uiti la un serial turcesc care chiar inveti ceva decat sa te uiti la Exatlon sau alte emisiuni. Toate aceste emisiuni sunt false. Nu sunt adevarate. Macar cand te uiti la un serial turcesc stii ca aceii oameni chair sunt actorii si ca joaca bine. Pe cand sa te uiti la o emisiune care spun ca tot ce se itampla acolo este adevarat dar de fapt totul este fals si facut numai ca sa aiba milioane de vizionalizari. Bravo Kanal D. Va felicit. Sper sa mai dati mai multe seriale turcesti. Este foarte distractiv sa te uiti la asa ceva. Inca o data bravo.
  • Radu Radu
    mai bine un Exatlon corect cu reguli corecte probe corecte si castigatori adevarati
  • Boro Boro
    Dupa descrierea scenariului, nu cred ca va avea mare succes!
    Mai bine realizau un nou sezon Exatlon!!
  • Taga Elena Taga Elena
    PREA MULTE FILME TURCESTI. SUBIECTELE SUNT ASEMANATOARE SI NU MAI AU AUDIENTA! EXATLONUL SE ADRESA UNUI PUBLIC LARG SI ERA EDUCATIV.PACAT CA AU RENUNTAT ASA DE USOR SI NE INTOXICA CU FILME,FILME!
  • marian marian
    Astia de frica au schimbat serialul sper sa nu mai aiba serialele acestea de prost gust audienta ,
  • Stancu Floreta Stancu Floreta
    Buna, eu cred ca aceste noi emiusiuni ce incep din toamna la posturile tv ,ar trebui sa fie difuzate NU la aceleasi ore astfel concutenta este imiunenta,ci la orea ce poti urmari la fiecare post ce vrei ,ce iti place si sa nu fii obligat sa urmaresti o emisiune pt ca de fapt toate la care ti-ar placea sa te uiti sunt difuzate la aceleasi ore. Nu mai vorbim se pauzele publiucitare care sunt in acelasi timp pe toate posturile tv facand exceptie doar meciurile de fotbal si bine inteles TVR1 si TVR2.Va salut!!

Trimite un comentariu

sus