Skip to main content

Libertatea: Radio Oltenia – Craiova a respins contestația jurnalistei Luiza Paraschivu, luată peste picior la interviul de angajare

 
Libertatea: Radio Oltenia – Craiova a respins contestația jurnalistei Luiza Paraschivu, luată peste picior la interviul de angajare
Sursa foto: Hepta

Radio Oltenia – Craiova a respins contestația jurnalistei Luiza Paraschivu, cea care a acuzat nereguli la interviul de angajare. 

Comisia de Soluționare a Contestațiilor de la Radio Oltenia - Craiova a respins plângerea făcută de jurnalista Luiza Paraschivu, deși conducerea Radioului pubic a anunțat o anchetă pentru acest caz, informează Libertatea

Publicitate

Canditată pentru dintre posturile de reporter, Luiza Paraschivu a reclamat faptul că comisia de examinare, condusă de directorul Alexandru Mogoșanu, i-ar fi pus întrebări personale care nu aveau lăgătură cu subiectul.

Printre întrebări se numără următoarele: „Unde lucrează soțul?” sau „Cine ține banii în casă?”

De asemenea, ar fi fost pusă să recite poezii. Ulterior, a fost respinsă și a depus o contestație. 

Georgică Severin, șeful SRR, declarase vineri, pentru Libertatea, că primit contestația jurnalistei și „a dat-o în lucru”. De asemenea, Severin declarase că Alexandru Mogoșeanu va fi audiat „când revine din concediu”.

În aceast caz a recționat și Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind - filiala Radio România. Sindicaliștii cer demiterea și sancționarea directorului de la Radio Oltenia Craiova - Alexandru Mogoşeanu - Mai multe aici. 

Descinderi ale poliției la sediul stației de radio, dar în altă speță

Alexandru Mogoșanu a chemat poliția când a revenit din concediul de odihnă. Șeful stației a reclamat dispariția a 10 telefoane din magazia instituției, notează Libertatea. 

Citește și: 

Adresa primită de Luiza Paraschivu - Foto: Libertatea

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Telefonul mobil este o arma foarte puternica. Inregistrati totul. Daca vi se spune sa lasati telefonul afara, este ideal sa aveti un al doilea telefon ascuns.
  • Așa îi trebuie, dacă s-a dus la un interviu pentru un post deschis special pentru altcineva. Cum crezi că te poți angaja la Radio România fără să ai pile? Când s-a întâmplat vreodată așa ceva?
  • Ar fi fost interesant ca interviul de angajare sa fie inregistrat si inregistrarea sa fie audiata de comisia de contesatie.

Trimite un comentariu