Skip to main content

Show-ul MasterChef, debut pe 9 septembrie. Emisiunea, programată pe un tronson neobişnuit

 
Show-ul MasterChef, debut pe 9 septembrie. Emisiunea, programată pe un tronson neobişnuit

Începe şcoala, începe şi MasterChef. Pro TV a anunţat premiera noului sezon al emisiunii MasterChef, cooking-show „resuscitat” după o pauză de doi ani.

Publicitate

Show-ul va începe odată cu anul şcolar, luni, 9 septembrie. Mai mult, MasterChef 2019 nu va fi de la 20.30 cum a fost în celelalte sezoane, ci de la 22.30, o programare neobişnuită pentru Pro TV a unui show „de forţă”.

De văzut când va debuta şi noul sezon al emisiunii Chefi la Cuţite, cooking show-ul Antenei 1, care în mod tradiţional este programat lunea şi marţea, de la ora 20.00.

MasterChef a mai fost difuzat după 22.00 în sezonul şase, difuzat 2017. Atunci emisiunea a fost mutată din faţa Chefi la Cuţite după numai patru ediţii.

Amintim că MasterChef revine cu un nou sezon şi cu un juriu schimbat în întregime, format din Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) şi Cosmin Tudoran, expertul în vinuri şi fost membru al trupei Cassa Loco.

Pro TV pune la bătaie un premiu de 50.000 de euro pentru marele câştigător.

“Pentru mine, bucătăria este un loc plin de viaţă şi de emoţie! Nu poţi găti dacă nu pui emoţie şi pasiune în mâncare. Le voi oferi şorţul concurenţilor care îmi vor arăta că au pus sufletul în mâncarea pe care au pregătit-o”, a spus Chef Joseph Hadad.

“Vreau să văd determinare fără niciun compromis. Întotdeauna există o scuză în cazul în care nu ai gătit suficient de bine, dar aici nu avem timp pentru scuze. Pune tot ce ai mai bun într-o farfurie şi vei primi şorţul”, a spus Chef Silviu Chelaru.

“Farfuria perfectă trebuie să trimită mesajul corect către creier de la prima muşcătură. Asta este ceea ce caut: concurenţi care vor crea gustul suprem”, a declarat Cosmin Tudoran.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonim Anonim
    Conform programului,fiecare editie va avea durata de o ora
  • ion ion
    cand pui intr-un juriu de Masterchef, de fapt in orice juriu, un nene Cosmin Tudoran care s-a remarcat in viata lui doar prin melodia "fat frumos cu palosu' gros" iti garantezi esecul. concurenta o sa aiba audienta cel putin dubla.
    ma mir ca Hadad a acceptat o asa asociere cu neprofesionisti.
  • Răzvan Răzvan
    Te cunosc de undeva are premiera pe 7 septembrie ,Chefi la cutite pe 9 si 10 septembrie iar Acces Direct ,Neatza cu Razvan si Dani si Xtra Night Show revin cu sezoane noi din 2 septembrie la Antena 1!
  • marian marian
    Mai antenistilor razvan mile Las Fierbinti pentru voi este un serial pentru inculti si pentru pleava societati , in schimb asteptati cu nerabdarea mangalita contaminata cu pesta africana care este o copie dupa serialul de pe pro cred ca sunteti manipulati rau de tot ,mile ar fi bine sa sti si tu atatea limbi cat stie el tu sti doar limba varanului.
  • Răzvan Răzvan
    Esecul le este asigurat ,la o ora asa târzie! Stie cineva cand începe "Sacrificiul" și "Mangalița"??
  • mile mile
    foarte slabi jurati , unul nu stie romaneste
  • mile mile
    mareane, ii urmareai cand erau la tine , ai uitat ***
  • marian marian
    Razvane poate nu ma intereseaza nu urmaresc asemenea emisiune la voi este circ si manelizare , o emisiune de prost gust
  • Răzvan Răzvan
    "mariane" îti spun în exclusivitate ca "Chefi la cutite" are premiera pe 9 si 10 septembrie!
  • marian marian
    Va fi de luni pana joi inclusiv de la 22 30 , cred ca dupa emisiunile mai vechi eu cred ca au luato razna polenezul sau ce o mai fi nu mai trebuia facut decat sa-l dai la ora acea tarzie
  • Dan Dan
    La 22:30 ??? Cine pierdea noaptea...
    O emisiune așteptată. Dar la o ora fffff tarzie
    Cine se uita la ora aia?
    Putea sa fie miercuri și joi la 20.30....asta ca să nu fie luni și marți ca se interesează cu chefi la cuțite.... Dar bineînțeles ca miercuri și joi sunt alte prostii difuzate.
  • Dan Dan
    Din punctul meu de vedere, la acest show mai mult de 80% din succes îl reprezintă juriul și felul în care ei își fac treaba. Din nefericire, cu acest juriu viitorul showului nu arată strălucit !
  • marian marian
    Sau pune Gospodar fara pereche inainte, pentru ca asa era toamna , vom vedea ce garnitura de peste va iesi , vor plange sau vor rade
  • marian marian
    Am inteles ca aduc si din cei care au fost la Ferma si cine stie ce au fimat si nu pot difuza mai la o ora accesibila . cred ca pun Vlad inainte sau alt serial Razvan daca le era frica nu-l mai faceau oricum pacat ca l-au pus tarziu sau poate acum ca mai este vara vezi ca au dat audientele de la meci
  • dalien dalien
    Va incepe dupa Vlad, care a devenit rapid un produs de forta al Pro TV. Este un lead-in foarte bun pentru Masterchef, dar degeaba, pentru ca ora 22:30 este exagerat de tarzie ca show-ul sa aiba suficienta expunere.
    Grila Pro tv este destul de incarcata sezonul asta si probabil vor sa lase programele deja cimentate sa le ajute pe cele noi.

Trimite un comentariu

sus