Skip to main content

Show-ul MasterChef, debut pe 9 septembrie. Emisiunea, programată pe un tronson neobișnuit

 
Show-ul MasterChef, debut pe 9 septembrie. Emisiunea, programată pe un tronson neobișnuit

Începe școala, începe și MasterChef. Pro TV a anunțat premiera noului sezon al emisiunii MasterChef, cooking-show „resuscitat” după o pauză de doi ani.

Show-ul va începe odată cu anul școlar, luni, 9 septembrie.  Mai mult, MasterChef 2019 nu va fi de la 20.30 cum a fost în celelalte sezoane, ci de la 22.30, o programare neobișnuită pentru Pro TV a unui show „de forță”.

De văzut când va debuta și noul sezon al emisiunii Chefi la Cuțite, cooking show-ul Antenei 1, care în mod tradițional este programat lunea și marțea, de la ora 20.00. 

Publicitate

MasterChef a mai fost difuzat după 22.00 în sezonul șase, difuzat 2017. Atunci emisiunea a fost mutată din fața Chefi la Cuțite după numai patru ediții

Amintim că MasterChef revine cu un nou sezon și cu un juriu schimbat în întregime, format din Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) și Cosmin Tudoran, expertul în vinuri și fost membru al trupei Cassa Loco. 

Pro TV pune la bătaie un premiu de 50.000 de euro pentru marele câștigător. 

“Pentru mine, bucătăria este un loc plin de viață și de emoție! Nu poți găti dacă nu pui emoție și pasiune în mâncare. Le voi oferi șorțul concurenților care îmi vor arăta că au pus sufletul în mâncarea pe care au pregătit-o”, a spus Chef Joseph Hadad.

“Vreau să văd determinare fără niciun compromis. Întotdeauna există o scuză în cazul în care nu ai gătit suficient de bine, dar aici nu avem timp pentru scuze. Pune tot ce ai mai bun într-o farfurie și vei primi șorțul”, a spus Chef Silviu Chelaru.

“Farfuria perfectă trebuie să trimită mesajul corect către creier de la prima mușcătură. Asta este ceea ce caut: concurenți care vor crea gustul suprem”, a declarat Cosmin Tudoran.
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Inseamna ca stie ca nu s au pregatit corect.... Daca pastrau 100% formatul de la prima editie MasterChef cu atuncat de farfurii, cu tot tacamul, emisiunea era de 1000 de ori peste Chefi la cutite care e o combinatie cu dramatizari stil Dansez pt tine si alte formate tip Mona Segall in care povestea e mai in prim plan decat gatitul...Eu intre MasterChef si Chefi oricum aleg Master, caci de chefi m-am plictisit de la editiile cu Crudutele
  • Era si normal ca emisiunea sa fie programata la ora tarzie; se "testeaza" competita directa cu "Chefi la cutite".

Trimite un comentariu