Skip to main content

Mitingul Diasporei, ora 22.00: Aceeaşi Jadarmerie, altă abordare. Sânge la TVR 1. Mama Luizei la România TV

 
Mitingul Diasporei, ora 22.00: Aceeaşi Jadarmerie, altă abordare. Sânge la TVR 1. Mama Luizei la România TV

Ora 22.00. Mii de oameni sunt în stradă. Mitingul se apropie de ora pânâ la care are autorizaţie, 22.15. Cum se vede mitingul pe TV?

Publicitate

Ca şi la ora 21.00, la TVR 1, post public de televiziune, Mitingul Diasporei din Piaţa Victoriei nu există. Pe post este un film cu secvenţe pline de sânge. Un serial.

România TV îşi menţine subiectul principal. În seara în care zeci de mii de oameni sunt în stradă, postul de ştiri vorbeşte despre Cazul Caracal. La ora 22.00, în direct la România TV intră mama Luizei, una dintre fetele despre care Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o.

Burtiera principală de la RTV: "Indicii familiei că Luiza este în viaţă."

Aceeaşi Jandarmerie, o nouă abordare

Aceasta este burtiera de la Digi 24, post care remarcă diferenţa majoră de abordare a Jandarmeriei, în comparaţie cu ce s-a întâmplat anul trecut.

Jandarmeria a avut chiar un punct de informare, unde presa primea, din oră în oră, date despre ce se întâmplă în Piaţa Victoriei.

Mitingul este principal subiect şi la B1 TV (cu studio în piaţă, cu Tudor Muşat moderator şi Rareş Bogdan unul dintre invitaţi).

GALERIE FOTO. Posturile TV şi Mitingul Diaspora, la ora 22.00

Citeşte şi: Posturile TV şi Mitingul Diasporei, ora 21.00: Pe TVR 1, mitingul nu există LIVE. Pe România TV, subiectul principal e Cazul Caracal

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • florin florin
    ***
  • Răzvan Alexandru Răzvan Alexandru
    Chiar m-au dezamăgit haştagienii aseară, la 10 august 2.0. De unde se jurau pe roşu că o să fie un sfert de milion, de-abia s-au strâns vreo 15-20k, de n-au ajuns nici măcar pentru o beculeală dintr-aia de-a lor cu flash-urile de la smartfoane.

    Asta e, şi-or fi luat şi boţii de pe feisbuc concediu, înainte să ajungă la /dev/null/ de epuizare.
  • Răzvan Răzvan
    Foarte putini protestatari la mitingul diasporei,ei estimau aproximativ 250.000 de romani,ma asteptam sa fie un esec ,fiindca Dragnea e la puscarie si multi nu au mai iesit!
  • mile mile
    cui pasa de proteste
  • spune NU cenzurii spune NU cenzurii
    Se pare ca acest miting nu intereseaza pe nimeni. Se va tine in fiecare an pe 10 august? Daca se intampla ceva important pe 18 ianuarie sau 29 martie, ei vor astepta sa vina 10 august sa se exprime public?
  • D D
    Ce "milie milica", te supara adevarul ? Noul serial romanesc de la "Kanal D" si cel de la "Antena 1", "Mangalita" nu sunt copiate dupa serialul cu mare audienta "Las Fierbinti" ?
    Cu primar, cu politist, cu tarani...
  • mile mile
    disperatule , du-te la postul tau iubit ***
  • marian marian
    Ionela este o copie dupa Las fierbinti, la fel ca si mangalita
  • Ionela Alexandrina Ionela Alexandrina
    Postati va rog frumos si ceva despre noul serial de la Kanal D - " Moldovenii " :)

Trimite un comentariu

sus