Skip to main content

Noul sezon al show-ului „Te cunosc de undeva”, din 7 septembrie, la Antena 1. Cine sunt concurenţii

 
Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan, în juriul Te cunosc de undeva
Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan, în juriul Te cunosc de undeva

„Te cunosc de undeva” vine cu sezonul 14 la Antena 1, din luna septembrie. Emisiunea prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi va avea premiera sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20.00.

Publicitate

Numerele celor 12 artişti vor fi jurizate de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan.

Noul sezon al emisiunii vine şi cu noutăţi. Concurenţii vor fi împărţiţi astfel: opt dintre ei vor cânta în duet, iar ceilalţi patru vor evolua individual.

Cele patru perechi de artişti vor fi formate din Alexandru şi Monica Anghel, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Şerban Copoţ şi Cezar Ouatu, Ada şi Cornel Palade.

Ceilalţi patru concurenţi sunt Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad (ex ASIA), Diana Matei (cântăreaţă, alături de Taraful Cleante) şi Grigore Gherman (folclorist, cântăreţ de muzică populară).

O altă schimbare este „reporterul” care va transmite din culise. În sezonul trecut a fost Gianina Corondan, acum va fi Carmen Marinescu.

Augusta Lazarov Petrescu, producătorul general al show-ului:

„Iată-ne în al optulea an Te cunosc de undeva!, sezonul 14! De această dată, venim cu o extraordinară distribuţie de 12 artişti, organizaţi în 4 cupluri şi 4 singles.

Opt momente artistice la care adăugăm cele mai memorabile interpretări şi transformări ale tuturor sezoanelor de până acum. Avem un decor şi mai spectaculos, avem o nouă colegă extraordinară, Carmen Marinescu, ce va oferi publicului momente efervescente din backstage.

Astfel, partea de reality a show-ului îşi va face şi mai mult simţită prezenţa. În plus, concurenţii noştri vor scăpa de stresul “notei 4”, pentru că jurizarea va începe cu “5 puncte”. Cosmin Seleşi va veni şi el cu o noutate profesional-personală în acest sezon. Surpriză!”

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 12 concurenţi, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 7 septembrie, de la ora 20,00, în prima ediţie a celui de-al 14-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Galerie Foto. Concurenţii Te cunosc de undeva

  • Ada şi Cornel Palade
  • Alexandru şi Monica Anghel
  • Bella Santiago
  • Diana Matei
  • Grigore Gherman
  • Şerban Copoţ şi Cezar Ouatu
  • Sorana Darclee Mohamad

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    Abia aștept să înceapă "Te cunosc de undeva"!
  • Adi Adi
    @mile baiete esti la fel de dus ca Haznaua 1. Post mai neprofesionist decat asta nu am vazut. Cum *** sa vii tot cu aceeasi ciorba reincalzita si sa te astepti la locul 1? Asta e amatorism. Si sunt probabil, asta din ce ma duce pe mine capul, aceleasi vedete in fiecare pt ca altii nu vor sa isi asocieze numele cu putoarea asta de televiziune voiculesciana pt pensionari. Oamenii care se uita la asa ceva sunt ori cei amintiti mai sus, ori cei redusi mintal.
  • D D
    "e nevoie de calitate"
    Exact, calitate pentru pensionari. Unde aceasta emisiune domina pe national (rural); 6.5 national si doar 4.1 pe comercial:
    https://www.paginademedia.ro/2018/12/audienta-singur-acasa-2-2018-pro-tv
    6.7 national si doar 3.9 pe comercial:
    https://www.paginademedia.ro/2018/12/audiente-home-alone-singur-acasa-8-decembrie-2018

    Cam multi pensionari la "Te cunosc de undeva", nu "mile milica" ? Si tu ii vezi doar la "Pro TV".
    Si iti dau o stire si unde emisiunea a prins o zi (rar) pozitia de lider pe comercial (diferenta foarte mica fata de locul 2); dar a stat rau la pensionari (7.6 fata de 6.1):
    https://www.paginademedia.ro/2018/11/audiente-te-cunosc-de-undeva-antena-1-10-noiembrie
  • Expertul Expertul
    Aceasta emisiune are rezervat locul 2 in audiente, dar pentru publicul Antenei 1, format in majoritate din persoane needucate, pensionari, sateni si asistati, e un show extraordinar!
  • Răzvan Răzvan
    De ce ati moderat "Mangalita" ?? Asa se numeste noul serial de comedie care va fi pe Antena 1!
  • Georgian Georgian
    Aceleasi vedete la toate emisiunile. Oare nu s-au saturat fanii Antenei sa vada aceleasi fete si aceleasi replici an de an.
    Iar Exatlon a fost odata anul acesta, nu vor sa mai faca greseala cu 2 sezoane pe an, cu siguranta vor face un sezon nou la inceputul anului si vor prinde iar mai bine. Sa nu uitam ca Antena a dat fail cu emisiunile ce au avut 2 sezoane pe an asa ca nu mai comentati de alte televiziuni cand voi tot greselile astea le faceti.
  • mile mile
    si cronica carcotasilor revine , de 20 de ani pe tv
  • mile mile
    ion, emisiunea va fi o data pe an , nu a fost scoasa , nu va fi primavara , doar toamna , aceeasi vedete, daca altii nu stiu sa imite , romania e o tara mica , veniti in fiecare an cu aceeasi frustrari , da , se poate cu aceeasi vedete , la toate emisiunile, te oftici
  • ion ion
    oamenii astia cred ca poti sa te intorci cu aceleasi personaje obosite (Varciu, Stefanescu, Copot) si acelasi juriu si sa speri ca audienta va fi mai mare decat era atunci cand ai scos emisiunea de pe post din lipsa de audienta?
  • mile mile
    sezon 14, un record in romania , unii ne ziceau sa scoata emisiunea din cauza exatlon acum un an , s-au grabit , unde e acum exatlon , ati uitat de el, nu va mai agitati , e nevoie de calitate si antena sustine acest lucru , indiferent de ce vrea prostimea , bravo pt sustinerea acestei emisiuni , aceeasi vedete de elita
  • D D
    Dar mereu pe locul 2, nu "mile milica" ?
    Si a zis bine "Adi", mereu aceleasi vedete expirate.
  • mile mile
    exatlon unde este, nu se face
  • Adi Adi
    Aceleasi vedete expirate ca in celelalte sezoane..
  • mile mile
    foarte bine , a ramas singura emisiune mare de divertisment , in rest doar amatori cantaciosi care nu ajung vedete , doar reality-uri, bravo pentru monica anghel , o voce adevarata , nu cei care stau in juriu la vocea , fara voce, liviu si andrei foarte glumeti, e bine ca este si un cantaret de folclor
  • Răzvan Răzvan
    "***" cand începe??

Trimite un comentariu

sus