Skip to main content

Nume nou la Radio Guerrilla. Gojira spune „Binili învinge”

 
Nume nou la Radio Guerrilla. Gojira spune „Binili învinge”

Echipa Guerrilla se măreşte. Gojira (George Andreescu) se alătură Radio Guerrilla, unde va realiza emisiunea Binili învinge, de luni până vineri, pe intervalul 14.00 - 16.00 (cu excepţia zilei de marţi, când este emisiunea Metope a lui Theodor Paleologu).

Publicitate

Gojira preia cârma emisiunii, din 2 septembrie, când postul va trece la grila de toamnă. „Binili învinge” a fost prezentată de Alexandru Anghel până în primăvara acestui an, până când a plecat la Smart FM.

„Luni, 2 septembrie, cand ne intoarcem din Starea de Briza, nu o s-o facem cu mana goala, Radio Guerrilla primindu-l cu bratele deschise in mijlocul grilei pe Gojira, talentat fiu al Tandareiului, talentat DJ, talentat om de televiziune, talentat om de radio sau invers.

Gojira, alintat de prieteni Gicu, absolvent de medicina de felul lui, va realiza emisiunea “Binili Invinge!”, difuzara luni-vineri in intervalul 14:00-16:00, mai putin marti cand se opreste pentru a asculta impreuna cu noi Metope, emisiunea lui Theodor Paleologu”, anunţă reprezentanţii Guerrilla.

Gojira:

„In principiu, vin sa fac o emisiune care sa cam sparga caramizi cu capul. Eu, de fel, sunt mai punkist, si fix asta o sa se simta si pe radio. Discutand cu Dobro, mi-am dat seama ca o sa am un grad de libertate total si ma pot transpune in FM aproape in intregime.

E posibil sa deranjeze, e posibil sa nu sune tocmai a radio ce-o sa se-ntample zilnic in emisiunea mea, dar, clar o sa ne distram. De asemenea, voi fi cat mai aproape de Nic Cocarlea. Extrem de aproape...de Nic...Mmm, Cocarlea...” Bafta ii dorim! A, si mai avem vesti. Revenim

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gogu gogu
    cea mai proasta emisiune
  • Vlad Vlad
    Noua ni s-a zis la partid, sa nu ne mai placa de Gojira, chiar daca la tanananana ne placea, asa ca acum il urasc!
  • Radu G Radu G
    @Mihai să înțeleg că ai plecat de mult la Tananana, unde îl ascultai pe Gojira, dar acum, că s-a dus la Guerrilla nu îl mai asculți, că nu îți mai place, că e pesedist:))))

    De-abia aștept să veniți la putere, să ne arătați voi:))
  • Lenin Kravitz Lenin Kravitz
    deci se vor baga si PS D club?
  • Mihai Mihai
    @Radu G, @Malio - hai, duceti-va la Kiseleff 10 sa va luati rublele pentru propaganda ciumei rosii. Asta este clar propaganda tipic kaghebista: cine nu este cu rusia, cu psd-ul e clar ca este platit, ca "agenturili straine" nu lasa ca gandirea omului nou comunist laudata de Dobrovolski sa se auda peste tot. E, afla ca suntem din ce in ce mai multi cei care gandesc liber si care o sa va dea jos de la putere, deja s-a vazut la ultimele alegeri! Iar Radio Goarna PSD Guerrilla nu va mai supravietui mult cu toata slugarnicia fata de partidul unic! Oricum am mers de mult catre Rock FM si Tananana.
  • Radu G Radu G
    Felicitări pentru aducerea lui Gojira! Comentariile belicoase de aici sunt exact ca cele din tot netul, plătite de partide. Etichetări fumate, de propagandă.

    Dar aici pe site mie mi se pare că sunt și unele care ies din propaganda politica standard destinata oricui nu se aliniază la marșul #. Și noi, ăștia din publicitate și media, știm și că se practică și mai știm și ce trusturi. Și ce manager. Va roade pizma când auziți de Guerrilla.
  • Stefan Nafet Stefan Nafet
    Radio PSD, binele vostru il invinge pe al nostru, intr-adevar!
  • Malio Malio
    Mihai, vara se plătesc postările tot ca in restul anului? Unde te pot contacta pentru o colaborare?
    Mulțumesc
  • Foarte ratare, frate! Foarte ratare, frate!
    Ce am înțeles eu din acest text? Că unul s-a ratat ca medic făcându-se DJ de club. Ca s-a ratat ca DJ de club, făcându-se DJ de radio. Că s-a ratat și ca DJ de radio venind la radio PSD. :))))))
  • Cel mai credibil a rămas... ala mă.... băiatu asta, Bogdan Șerban în rest.. foaie verde
  • Mihai Mihai
    L-a pus Dobro sa jure iubire vesnica partidului unic rosu PSD? La Radio Goarna PSD Guerrilla se ajunge doar cu aprobarea propagandistului rosu Dobrovolski care in fiecare dimineata face elogiul partidului rosu si ataca justitia. Cine a fost impotriva, a plecat. Nu mai ascult de mult Radio Guerrilla, am plecat catre radiouri anti psd ca Tananana sau Rock FM, desi inainte eram un sustinator convins al Guerrilla si am semnat si petitia sa revina Guerrilla.
  • Dann Dann
    la GUERRILLA Mai e mult de lucru...mai ales la muzica si la managementul care se vrea cat mai economicos
  • nicu_p nicu_p
    E o veste ce ma bucura mult. Bravo managerilor pentru alegerea facuta!

Trimite un comentariu

sus