Skip to main content

Cine sunt protagoniştii serialului Mangaliţa, de pe Antena 1? Postul a anunţat oficial actorii. Nume din „Mondenii”, „Atletico Textila” şi „Ai noştri”

 
Cine sunt protagoniştii serialului Mangaliţa, de pe Antena 1? Postul a anunţat oficial actorii. Nume din „Mondenii”, „Atletico Textila” şi „Ai noştri”

Antena 1 aduce o parte din actorii care au jucat în serialele „Atletico Textila”, „Mondenii” sau „Ai noştri”. Postul TV a anunţat oficial cine sunt protagoniştii serialului de comedie „Mangaliţa”, care va fi lansat în toamnă.

Publicitate

Este vorba de nume ca Teo Corban („A fost sau n-a fost” sau „Ai noştri”), Alex Bogdan („Mondenii”) sau Nicu Banea. Distribuţia viitorului serial a fost anunţată în exclusivitate de Paginademedia.ro încă din luna mai.

Lista actorilor din Mangaliţa. În distribuţia serialului sunt peste 60 de nume, a anunţat postul TV.

  • Teo Corban are rolul principal. Este primarul oraşului Mangaliţa - Stelian Manole. El a câştigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi. În prezent, trage sforile să obţină cel de-al optulea mandat consecutiv. A fost prin toate partidele, e uns cu toate alifiile şi ştie toate şmecheriile. Poate să convingă pe oricine să facă orice şi are pe toată lumea la mână cu ceva. Domnu’ Stelu zboară din floare în floare şi nu-l deranjează deloc atunci când doamnele află una de alta.
  • Ilona Brezoianu - joacă rolul lui Flori, secretara primarului din Mangaliţa
  • Alex Bogdan este poliţistul Sică. Este pedant, îngrijit, foarte atent la el însuşi. Mână în mână cu mafia locală, Sică e mai mult omul mafiei decât al statului.
  • Alina Berzunţeanu este contabila Doina Rogojinaru. Doamna Rogojinaru este cea mai în măsură persoană care să trateze deficitul sau surplusul economic, calculând într-o matematică ridicată la puterea şi importanţa dumneaei tot ce este ataşat indispensabilului dosar cu şină.
  • Angel Popescu joacă rolul lui Marcel, soţul Doinei. E groaznic de intimidat de ea şi veşnic ţinut sub papuc.
  • Andreea Bibiri este dpctoriţă şi sora Doinei. E îndrăgostită profund de primarul Stelu şi e convinsă că e marea dragoste a vieţii lui. De cele mai multe ori se preface că nu-i vede aventurile, dar uneori devine foarte geloasă şi începe să se poarte ca o nebună.
  • Ştefan Pavel hoacă rolul lui Dumitru Bozovici, un tânăr idealist. Este bsolvent de facultate în străinătate, care s-a întors în ţară să schimbe ceva. E principial, idealist şi vrea să-l dea jos pe primar cu orice preţ. Din păcate, nu e foarte pregătit pentru viaţa reală.
  • Pavel Bîrsan este Tudor, juristul primăriei. Foarte anxios, transpiră abundent când lumea are treabă cu el. Se teme să vorbească prea mult.
  • Nicu Banea este Gabi, nepotul primarului. Este pe post de şofer, bodyguard şi om care-i face toate treburile murdare lui Stelu. E pasionat de tras la sală şi de curse de maşini. Deseori nu înţelege ce vrea Stelu de la el. O place în secret pe Ramona.
  • Constantin Puşcaşu joaca rolul inspectorului general Corneliu. Obsesiv-compulsiv, tipicar, orgolios, Corneliu nu are simţul ridicolului. Visul lui dintotdeauna a fost să fie funcţionar public şi îşi ghidează absolut toată viaţa după regulile acestora. Se visează un mini-şef şi mâna dreaptă a primarului Stelu, dar de cele mai multe ori e cel care cauzează problemele, nu cel care le rezolvă.

Antena 1 a anunţat oficial serialul Mangaliţa, la începutul acestei luni. Are un script care te duce mai degrabp cu gândul la serialul „Las Fierbinţi”. Acţiunea se desfăşoară într-o primărie dintr-un orăşel fictiv de provincie - Mangaliţa. În realitate, filmările au avut loc în localitatea Bolintin.

FOTO

  • SICA, STELU SI GABI

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    E si mile in serialul asta; ***
  • Berbecul Ștampilă Berbecul Ștampilă
    O copie eronată
  • Cosmin Cosmin
    E o gluma serialul asta :))
  • 1q 1q
    marian@ acum respiră :)))))
  • marian marian
    Copie dupa serialul de succes si de mare audienta cel mai bun dupa 90, in loc sa-si faca propriul serial dupa marca si asemanarea antenutei ,ce sau gandit hai sa facem si noi dupa pro ca noi suntem varza si nu putem realiza nimic doar e mai bine sa copiem ,sper sa aibe audienta ultimului trib si ce nume au pus acum cand e contaminare cu pesta african , stai sa vezi ca face si canalul turcesc moldovenii o copie .

Trimite un comentariu

sus