Skip to main content

VIRAL. O lecţie pentru tot internetul. Gestul viral al unui profesor: S-a împrumutat la bancă pentru a-i duce în excursie pe elevii săraci

 
Profesorul de religie Vasile Postolachi alaturi de elevii sai in excursie - Vasile Postolachi (Foto)
Profesorul de religie Vasile Postolachi alaturi de elevii sai in excursie - Vasile Postolachi (Foto)

SHARED NEWS. „S-a împrumutat la bancă pentru a-i duce în excursie pe elevii nevoiaşi” - Un profesor de religie şi o lecţie despre dedicare pentru tot internetul.

Publicitate

Gestul lui Vasile Postolachi, profesor într-o localitate din Botoşani, a fost viral în ultimele zile, pe Facebook.

Adevărul a relatat în urmă cu câteva zile povestea dascălului care s-a împrumutat de la bancă pentru a-i duce pe elevii nevoiaşi în excursie.

Ştirea s-a viralizat în weekend. A adunat nu mai puţin de 41.000 de aprecieri şi distribuiri în online.

„Am simţit asta ca o chemare. Acolo în lumea satului este nevoie mai mult ca oricând de oameni dedicaţi. Eu nu mi-am dorit să plec de acolo, eu mi-am dorit să ajung acolo. Este nevoie de oameni care să lumineze şi să contribuie la dezvoltarea intelectuală şi spirituală a acestor zone“, a spus Vasile Postolachi citat de Adevărul.

A doua cea mai distribuită ştire din weekend vine de pe Republica.ro. Un editorial semnat de Florin Negruţiu, despre „Jandarmerie şi ipocrizie”.

„10 august, festivalul ipocriziei: înduioşătoarea Jandarmerie, amica poporului” - Titrează Negruţiu.

Textul, care a adunat 7.000 de likes&shares, continuă:

„Jandarmeria nu s-a schimbat la faţă, nu a învăţat din greşeli, nu a trecut de partea poporului. Aseară doar a schimbat tactica. N-a mai scos „ţestoasele”, orcii „omului în alb”, tunurile cu apă.”

Alte publicaţii care au dat materiale populare pe Facebook vin de pe publicaţii precum G4Media.ro, Digi24.ro sau Hotnews.ro.

Sunt ştiri despre mitingul din 10 august, campania lui Klaus Iohannis sau despre un fost poliţist din Timiş, condamnat într-un dosar de trafic de minore, care va primi daune morale de 12.000 de lei pentru că a făcut râie în arest.

Cele mai citite ştiri din social media, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. adevarul.ro, „Profesorul care s-a împrumutat la bancă pentru a-i duce în excursie pe elevii nevoiaşi: „În lumea satului este nevoie mai mult ca oricând de oameni dedicaţi“”, de Cosmin Pătraşcu Zamfirache

- 41.529 likes & shares;

2. republica.ro, „10 august, festivalul ipocriziei: înduioşătoarea Jandarmerie, amica poporului”, de Florin Negruţiu

- 7.055 likes & shares;

3. g4media.ro, „Dosarele 10 August, la un an de la evenimentele violente: Doar 18 huligani au fost inculpaţi şi deferiţi Justiţiei, niciun jandarm", de Alin Ionescu

- 4.050 likes & shares;

4. digi24.ro, „Klaus Iohannis, în Piaţa Universităţii. PNL a lansat campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidenţiale

– 2.779 likes & shares;

5. hotnews.ro, „Fost poliţist din Timiş, condamnat într-un dosar de trafic de minore, va primi daune morale de 12.000 de lei pentru că a făcut râie în arest”

– 2.565 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • spune NU cenzurii spune NU cenzurii
    Bravo,un gest minunat! Dar ce-ar fi sa acordati putina atentie primarului Pandele-Firea, care in Voluntari, trimite mereu in excursii toti barbatii din localitate (la meciurile de fotbal ale echipei din Voluntari, sau la Muntele Athos). Credeti ca va pierde vreodata alegerile?

Trimite un comentariu

sus