Skip to main content

VIDEO. Dă-i cu Şpriţ.ro pân' la ziuă. Antena lansează clipuri-pamflet. Ce îşi propune cu campania RO-Break

 
VIDEO. Dă-i cu Şpriţ.ro pân' la ziuă. Antena lansează clipuri-pamflet. Ce îşi propune cu campania RO-Break

VIDEO. "Vezi că ne-au oprit factura la Şpriţ! Ai plătit şpriţul Cred că ne-au oprit ăştia şpriţul!" Ce să fie, ce să fie? La ce să fie reclama care promite că "De azi poţi să bei Şpriţ direct de la chiuveta din bucătăria ta?"

Publicitate

Este un clip pamflet, parte a unei campanii Antena 1. RoBreak este numele campaniei.

Ce îşi propune campania?

"Propune un nou format de divertisment, gândit special pentru pauzele de publicitate: o serie de spoturi video pamflet care abordează într-un mod subtil probleme, obiceiuri sau comportamente ale românilor", a explicat pentru Paginademedia.ro Cristina Jura, director de marketing Antena Group.

Efectele?

Au fost şi telespectatori care "au luat de bună" reclama şi au vrut să se contecteze, mai ales că pamfletul promitea: "Fă o cerere şi poţi fi conectat la conducta de şpriţ a oraşului, iar o echipă îţi montează noii robineţi".

Un al doilea spot merge pe relaţia copiilor cu tableta şi telefonul mobil. Cum îi poţi "rupe" de acolo? Îţi comanzi o "Social Mask".

Mai multe detalii despre campanie, în răspunsurile directorului de marketing al Antenei 1. Vor urma şi alte clipuri.

Campania este dezvoltată împreună cu Agentia Three, creative director Andrei Tripsa & copywriter Sabin Staicu.

Înainte de răspunsuri, clipurile:

VIDEO 1. Şpriţ - Veselie pentru comunitate

VIDEO 2. Social Mask

Răspunsurile Antenei 1, pe larg:

Paginademedia.ro: Ce urmareste aceasta campanie?

Cristina Jura: Campania RO Break propune un nou format de divertisment, gândit special pentru pauzele de publicitate: o serie de spoturi video pamflet care abordează într-un mod subtil probleme, obiceiuri sau comportamente ale românilor.

Paginademedia.ro: Cum a pornit campania?

Cristina Jura: Antena 1 este una dintre cele mai mari platforme de divertisment de pe piaţă. Cea mai mare, dacă vorbim de business-uri de media 100% româneşti. Ideea campaniei, de a oferi divertisment şi în pauzele de publicitate, a decurs cumva firesc, fiind o extensie a ceea ce face Antena 1 zi de zi.

Paginademedia.ro: De ce ati mers pe aceste executii: sprit.ro şi SocialMask?

Cristina Jura: Compania Şpriţ si Social Mask sunt primele doua execuţii dintr-o serie mai ampla. Alegerea de a deschide cu ele această campanie a fost determinată de timingul lansării. Compania Şpriţ se potriveste perfect pentru zilele toride de vară, iar Social Mask vine în contextul începerii şcolii.

Paginademedia.ro: V-a contactat lumea sa comande masti sau sa se aboneze la sprit.ro :) ?

Cristina Jura: Reacţiile pe care le-am primit au fost peste aşteptările noastre. Ne-a bucurat foarte mult feed-back-ul telespectatorilor şi al internauţilor. Şi, da, am avut şi surprize, oameni care erau foarte interesaţi în a contacta Compania Şpriţ :)

Paginademedia.ro: Cine au fost creativii din spate? Intern sau extern, cu o agentie?

Cristina Jura: Am dezvoltat campania de brand împreună cu Agentia Three, creative director Andrei Tripsa & copywriter Sabin Staicu.

Paginademedia.ro: Va fi o campanie long term? Cat va fi difuzata? Vor urma si alte executii? Sunt date doar pe Antena 1 sau si pe alte posturi din grup?

Cristina Jura: RoBreak este un nou format de divertisment gandit special pentru pauza publicitara. Urmeaza si noi executii, care se vor continua si pe parcursul anului viitor, difuzate atat pe Antena 1 cat si pe statiile din grup.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 121 121
    @didi de aia e printesa abonata la antena 3?
  • didi didi
    https://www.g4media.ro/video-candidata-la-prezidentiale-a-lui-dan-voiculescu-crede-ca-rusia-e-partenera-romaniei-in-nato.html

    asta e nivelul, oameni buni... zici antena si ***.
  • didi didi
    mie mi se pare o prostie, dar felicitari alora de la agentie ca le-au luat banii antenistilor. n-as vrea sa jignesc, dar cat de *** trebuie sa fii sa suni la antena sa intrebi de compania sprit, cum sustin aia ce au facut unii? penibil, oricum
  • bing bing
    ridicol din toate punctele de vedere
  • marian marian
    O prostie marca antenuta cu sprit
  • Marco Marco
    nu erau destule reclame au mai bagat si prostiile astea
  • jk jk
    Adevărul e că sunt originale si pline de imaginatie

Trimite un comentariu

sus