Skip to main content

VIDEO de antologie. Goana jurnaliştilor după subiect. La propriu!

 
VIDEO de antologie. Goana jurnaliştilor după subiect. La propriu!

Jurnalism de teren înseamnă uneori şi...atletism. O dovedeşte clipul de mai jos care arată că, uneori, în această meserie jurnaliştii gonesc după subiect. La propriu!

Publicitate

Zeci de jurnalişti şi cameramani au alergat toţi după procurorul Cătălin Zăvoianu, de la Parchetul Judecătoriei Caracal, audiat astăzi la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

Procurorul, şi el cu constituţie atletică, a luat-o la fugă după ce a părăsit clădirea Secţiei. Jurnaliştii nu s-au lăsat nici ei mai prejos şi s-au ţinut zeci de metri după procuror.

Imaginile vorbesc de la sine. Clipul a fost postat pe Facebook de jurnalista Ionela Arcanu, de la Realitatea TV

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • John Wayne John Wayne
    De tot râsul. A mai fost un episod asemanator cu Ioan Bendei, ex-director la deontologii de la Digi24. Fariseul ăla dadea oameni afară pt te miri ce, dar era băgat in combinatii sulfuroase cu Mitica Dragomir. Chiar, ce se mai aude cu procesul pt drepturile tv?
  • LE LE
    Este o munca grea, iar Mircea Badea sta la masuta si la aer conditionat si se plange ca intrebarile reporterilor nu sunt inteligente. Ce sa intrebi in asemenea conditii? Arunci si tu o intrebare simpla, ca nu ai cum sa dialoghezi ca intr-un talk show.

Trimite un comentariu

sus