Skip to main content

Vodafone şi UPC au încheiat oficial procesul de achiziţie. Ce se va întâmpla cu brandul UPC

 
Vodafone şi UPC au încheiat oficial procesul de achiziţie. Ce se va întâmpla cu brandul UPC

Vodafone România anunţă că, de la 1 august, a preluat oficial compania de cablu UPC România. Tot astăzi, şi abonaţii UPC au fost informaţi, printr-un mesaj, de finalizarea acestei tranzacţii.

Publicitate

Anunţul vine după aprobarea Comisiei Europene privind preluarea de către Vodafone Grup a operaţiunilor Liberty Global în România, Germania, Cehia şi Ungaria, într-o tranzacţie de 18,4 miliarde de euro.

Întrebaţi ce se va întâmpla cu brandul UPC şi daca va urma un proces de rebranding, reprezentanţii companiei telecom au răspuns pentru Paginademedia.ro că Vodafone România şi UPC vor continua să ofere serviciile şi ofertele lor curente pentru moment, dar, cu timpul, brandul UPC va fi integrat complet.

Murielle Lorilloux, CEO UPC şi Vodafone România:

„Această achiziţie transformatoare creează un partener important pentru servicii de telecomunicaţii convergente şi aduce, totodată, mai multă valoare clienţilor noştri, facilitând un parcurs ascendent pentru economia digitală a României. De asemenea, acest lucru generează o oportunitate de a deveni un competitor şi mai puternic pe piaţalocală de telecomunicaţii.

Angajaţii UPC şi Vodafone au o istorie de premiere de neegalat în ţara noastră şi chiar în Europa. Sunt încrezătoare că experienţa şi profesionalismul celor două echipe vor conduce la noi premiere şi inovaţie în ceea ce priveşte produselede care vor beneficia utilizatorii români”.

Mesajul trimis abonaţilor UPC. (click pe foto)

  • Mesajul trimis astazi abonatilor UPC

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iepurașul daltonist Iepurașul daltonist
    Nici nu observasem până acum că Vodafone și UPC au aceeași culoare!
  • geo geo
    Si abonatii Vodafone au fost anuntati de aceasta schimbare.
    Astept ofertele lor.
    Probabil abonatii de telefonie Vodafone vor fi momiti cu abonamente de 4-5 euro pentru a isi schimba furnizorul TV.

Trimite un comentariu

sus