Skip to main content

Alice Iacobescu, de la Digi24, la Europa FM

 
Alice Iacobescu, la Europa FM - Sursa foto: Europa FM
Alice Iacobescu, la Europa FM - Sursa foto: Europa FM

De pe TV, la radio. Jurnalista Alice Iacobescu, care a demisionat recent de la Digi24, este noul director de ştiri al postului Europa FM.

Publicitate

Alice Iacobescu va conduce redacţia de ştiri Europa FM şi va putea fi ascultată săptămânal în emisiunea „Piaţa Victoriei”, potrivit unui anunţ al Europa FM.

Jurnalista vine în locul lăsat liber de Teodor Tiţă, care a renunţat la presă pentru a se alătura echipei de campanie a lui Dan Barna, candidatul USR pentru preşedinţie, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate AICI.

Alice Iacobescu:

„Este alegerea naturală, pe care mulţi au intuit-o de cum au aflat că voi face o schimbare de substanţă. Europa FM este o oază de profesionalism şi decenţă şi sunt onorată să mă alătur unei echipe pe care o urmăresc cu plăcere de ani de zile, deja”.

„Am promis că e o schimbare de substanţă, iar aceasta e doar o parte din ce urmează”, a mai adăugat Alice Iacobescu.

Jurnalista Alice Iacobescu a demisionat săptămâna trecută de la televiziuena Digi24, după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră.

Miercuri, jurnalista a povestit la interviurile live Paginademedia.ro detalii despre demisia sa. La o zi după interviu, joi, Alice Iacobescu a fost scoasă de pe post (unde prezenta tronsonul 13.00 - 15.30), deşi declarase că se află în preaviz până pe 7 octombrie.

Alice Iacobescu este jurnalist de peste 25 de ani, cu experienţă în radio şi televiziune. A debutat în radio în 1993, la Delta RFI, a lucrat apoi, timp de 3 ani, la BBC Londra, redacţia română. Vine la Europa FM dupa ce a prezentat ştiri de televiziune mai mult de un deceniu, la Digi24 şi, anterior, la Antena 3.

Citeşte şi:

Demisie importantă la Digi24. Cel mai acid jurnalist al staţiei părăseşte televiziunea

VIDEO. Alice Iacobescu, detalii despre plecarea de la Digi24. „Am ajuns într-un punct în care mă doare divergenţa de viziune în ce priveşte politica editorială”

Alice Iacobescu, scoasă de pe post la o zi după interviul dat Paginademedia. Trebuia să stea până în octombrie


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Haştagel Haştagel
    @gicu - Adică matale vrei să spui că faza cu polonicul e secretul succesului doamnei Iacobescu? Protestez vehement împotriva accestei insinuări mârşave!
  • Adela Adela
    Oare Marius Dobre de la ProFM ramane tot director dupa ce audientele au luat-o la vale ani in sir?
    Intreb pentru un prieten.
  • gicu gicu
    @hastagel: sa inteleg ca salaru' matale de postac *** e mult prea mic? mananca maroniu cu polonicu' cel mai mare, poate ajungi la un sfert din salaru' lu' Alis
  • Haştagel Rezistovici Haştagel Rezistovici
    14 .000 de lei pentru o oră şi ceva de promptereală la care nu se uită decât cameramanii? Foarte tare. La noua unitate probabil că fără 20k nici nu se dă jos din pat.

    E mare veselie şi maxim antren în presa asta gradată de la noi. Noroc că le-a mai mărit cu 400 de milioane bugetul sereiştilor Viorica Vasilica, la ultima rectificare, altfel dna Iacobescu rămânea la 0024 să presteze muncă jurnalistică neconformă cu standardele dumneaei.
  • Varanu' Varanu'
    Bravo ei, succes! Vad ca e avalansa de antenisto-pesedisti pe aici, le sta in gat femeia asta :-)))
  • marian marian
    Altceva in afara de aceasta asa zisa jurnalista mai aveti , parca ar fi de la CNN sau postul din Arabia Saudita , jurnalista lui peste ceva audiente de miercuri si joi sau aveti inerzis de la antenuta , deoarece nu marge sacrificiul
  • 1q 1q
    Hai ca i s a facut p.r. duduii care facea pe revolutionara ,cand ea avea ploile aranjate la un post de radio hastagist rezist pt cei ce le patineaza musca pe creier ,de zici ca a castigat macar un pulitzer !
  • geo geo
    Paco are dreptate.
    Sub conducerea fostului director - devenit mai nou propagandist USRist - Europa Fm a devenit sursa de informare a haștagiștilor.
  • Nickro Nickro
    Succes! Se va descurca, este profesionista!
  • Paco Paco
    Europa FM nu prea a fost vreo oaza de profesionalim si de decenta vreodata. Esti asta cand neutralitatea e suprema, nu cand sefii Stirilor (fost si actual) au convingeri politice clar exprimate in public.
    Drama e ca acesti deontologi conduc redactii si dau lectii.
  • Fatarnicie Fatarnicie
    Avea aranjată treaba asta cu mult timp înainte să facă pe deontoloaga care renunță la salariul de 14.000 de lei de la Digi, unde se plânge că nu se mai face jurnalism. Le tin pumnii oamenilor de la EuropaFM, greu încercați in acest mandat. La Digi a inceput de mult fiesta! Hasta la vista!

Trimite un comentariu

sus