Skip to main content

Amalia Enache, redactor-şef pentru Unica din octombrie

 
Amalia Enache, redactor-şef pentru Unica din octombrie

Jurnalista Pro TV, Amalia Enache, a coordonat ediţia de octombrie a revistei Unica, editată de Ringier. Astfel a ieşit o copertă cu trei „Unici”. Este pentru prima dată când revista iese cu trei bărbaţi pe copertă şi a doua oară în istoria de 20 de ani a revistei fără nicio femeie (primul a fost fotbalistul Adrian Mutu, în 2003).

Publicitate

Cei trei care deschid ediţia de octombrie a revistei Unica sunt Andi Vasluianu, Smiley şi alex Dima.

Cum a ajuns Amalia Enache redactor-şef pentru o lună? O povesteşte chiar ea, în paginile revisei, într-un scurt making-of.

Amalia Enache:

„Povestea ei (ediţiei - n.r.) începe anul trecut la Gala Unica, pe care am prezentat-o. Raluca Hagiu a avut un moment-surpriză, cu ea la pupitrul ştirilor. Am glumit atunci pe scenă şi i-am spus că, dacă ea intră pe domeniul meum trebuie să mă lase şi pe mine puţin pe al ei.

Publicul din sală a ovaţionat, un fel de „Amalia Preşedinte...pardon, Redactor-şef!”, eu am râs şi chiar am uitat apoi. Doar că Raluca n-a luat nicio clipă ca pe o glumă întâmplarea asta şi, în tot acest timp, un an e aproape de atunci, a tatonat terenul cu o insistenţă delicată.”

FOTO. Making of Unica din octombrie

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihail sora-pauker mihail sora-pauker
    Smaili seamana cu o baba de la tara care a iesit la poarta sa vada cine mai trece pe ulita. Daca ii pui un batic pe cap, o obtii pe tanti Radita, care o are pe Georgiana, care e maritata cu Doru, care e plecat la munca in Italia, care in sfarsit a reusit sa-si ia ifon 7.
    Ceilalti doi sunt rezistoizi, deci irelevanti.
  • Laviniu Laviniu
    Nu am inteles niciodata farmecul lui Smiley. Chiar si aceasta coperta imi confirma parerea, el este cel mai teatral, cu ochii mijiti.

Trimite un comentariu

sus