Skip to main content

Producătoarea emisiunii Răi da`buni prezintă o nouă emisiune la Antena Stars

 
Olga Popa (stânga), producătoare de mai mulţi ani a emisiunii Răi da Buni, prezintă o nouă emisiune la Antena Stars
Olga Popa (stânga), producătoare de mai mulţi ani a emisiunii Răi da Buni, prezintă o nouă emisiune la Antena Stars

Antena Stars merge La drum cu vedetele. Postul grupului Intact are, din acest weekend, o nouă emisiune, „Trips&Tricks – La drum cu vedetele”, prezentată de Olga Popa.

Publicitate

Emisiunea este difuzată din acest weekend, în fiecare duminică, de la 13:30, la Antena Stars, iar invitata primei ediţii este Iulia Vântur.

Olga Popa:

„Vorbind despre o emisiune de călătorii, printre primele persoane la care ne zboară gândul este Iulia Vântur, vedeta care şi-a transformat total viaţa în urma unei călătorii. Deşi pornise la drum cu gândul la o vacanţã în care să se regăsească pe sine, Iulia a ajuns să îndrăgească atât de mult India, încât să renunţe la tot ce avea aici în România, de la familie, la o carierã de succes şi să o ia de la zero, cu success, într-o ţară în care mulţi dintre noi nu am avea curajul să facem acest pas.”

Olga Popa este pentru prima dată în rol de prezentatoare a unei emisiuni. Ea este de cinci ani în echipa Antena Stars, ca producător al emisiunii „Răi da’ buni”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    frumos
  • geo geo
    Pai daca Madalina Balan - blonda reporterita mondena - a prezentat un show de vara, de ce nu ar iesi in fata si frumoasa necunoscuta Olga ? Daca au bagat-o in week-end prezentatoare de emisiune pe asistenta de la matinatul Antenei Stas , Roxy Niculae, nu m-a mira ca, in scurt timp, si focoasa asistenta a lui Mihai Morar sa aiba emisiunea ei.
  • Adi Adi
    Oricine poate sa faca orice in televiziune. Ce mare lucru? Ce școală? Ce experienta? Ce calitati? Un microfon în mână, niste intrebari si gata. Mare brânză!
  • D D
    Si mereu sub "Pro TV", pe comercial. Nu "mile milica" ?
    Dar de "Sacrificiul" (costuri mari), cu 100 de mari actori (vorba ta) nu zici nimic ? Si maine incepe "Mangalita". O sa vii cu laude ?
  • mile mile
    bine ca investesc in multe lucruri intr-o tara saraca in emisiuni de week-end

Trimite un comentariu

sus