Skip to main content

Premiile Emmy 2019, Câştigătorii. Game of Thrones, marele câştigător. Producţii marca Amazon şi Netflix, pe lista câştigătorilor

 
Premiile Emmy 2019, Câştigătorii. Game of Thrones, marele câştigător. Producţii marca Amazon şi Netflix, pe lista câştigătorilor

Emmy 2019. Serialele „Game of Thrones”, „Cernobîl” şi „The Marvelous Mrs. Maisel” sunt marii câştigători ai premiilor Emmy 2019, care au fost decernate aseară, notează Variery.com.

Publicitate

Sezonul final al serialului Game of Thrones a atras 12 trofee, inclusiv titlul de cel mai bun serial dramatic şi cel mai bun actor în rol secundar, primit de Peter Dinklage, pentru rolul lui Tyrion Lannister.

Producţia marca Amazon, „The Marvelous Mrs. Maisel”, a atras opt premii la premiile Emmmy 2019.

Un alt mare câştigător a fost o altă serie marca HBO, Cernobîl, care a primit 10 trofee, inclusiv distincţia de cea mai bună miniserie.

Titlul de cel mai bun serial de comedie a mers la Amazon Prime, pentru producţia „Fleabag”, într-o categorie în care a concurat cu titluri precum Veep, Russian Doll, The Good Place sau The Marvelous Mrs. Maisel.

Producţia-experiment marca Netflix, “Black Mirror: Bandersnatch”, în care telespectatorul îşi alege evoluţia filmului, a atras premiul pentru cel mai bun film de televiziune.

Cea mai bună actriţă într-un serial dramatic este Jodie Comer, din Killing Eve, în timp ce premiul pentru cel mai bun actor a mers pe Billy Porter, pentru Pose.

Lista nominalizărilor şi câştigătorilor premiilor Emmy 2019, pe PaginadeSeriale.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus