Skip to main content

HotNews: Fostul şef al site-ului Digi24, Dan Turturică, într-un nou proiect online pe zona de ştiri. Ce alte nume mai sunt implicate

 
HotNews: Fostul şef al site-ului Digi24, Dan Turturică, într-un nou proiect online pe zona de ştiri. Ce alte nume mai sunt implicate

Dan Turturică, fostul redactor şef al site-ului Digi24.ro, semnează pe un nou site de ştiri, informează HotNews.ro. Intitulat Universul.net, noul proiect a fost lansat la finalul lunii august.

Publicitate

Alături de Turturică, în proiect mai este implicată şi jurnalista Alison Mutler, cel care a fost corespondent Associated Press peste 25 de ani, scrie aceeaşi sursă.

Site-ul are mai multe categorii precum: Actualitate, Politică, Justiţie, Opinii, Economie sau Externe. De asemenea, are şi o secţiune în limba engleză.

Dan Turturică a fost concediat de la conducerea editorială a site-ul Digi24 în luna martie. Alături de el a mai plecat şi adjunctul Laurenţiu Mihu, precum şi Doru Cireaşă (redactor economic) şi Andreea Nicolae (politic).

Conducerea site-ului a fost preluată, ulterior, de Adriana Duţulescu. Turturică şi Mihu ajunseseră la Digi24 în decembrie 2015, de la România liberă, unde avuseseră poziţii similare (Turturică era redactor-şef, în timp ce Laurenţiu Mihu era adjunct).

Reamintim că la începutul anului Digi24 a trecut printr-un proces amplus de reorganizare. Mai mulţi jurnalişti importanţi au părăsit atunci staţia. Au fost nume ca Tudor Muşat, Adriana Nedelea sau Oana Despa. În aceeaşi perioadă a fost închis şi proiectul România Furata. De asemenea, au fost închise staţiile locale.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus