Skip to main content

EXCLUSIV. Serialul Sacrificiul, filmat în casa unui fost primar al Capitalei. O altă casă, a unui fost jurat Masterchef

 
EXCLUSIV. Serialul Sacrificiul, filmat în casa unui fost primar al Capitalei. O altă casă, a unui fost jurat Masterchef

GALERIE FOTO. Serialul Sacrificiul, care a început pe Antena 1, este filmat în case "celebre". Una este a unui fost primar al Capitalei. O alta, a unui fost jurat Masterchef.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Una dintre familiile din film - Zamfir - locuieşte într-o casă luxoasă din Mogoşoaia. Şi în realitate, casa este în Mogoşoaia şi este (cum altfel) luxoasă.

Paginademedia.ro a realizat câteva capturi din serial şi le prezintă alături de "original".

Casa este a lui Crin Halaicu, după cum lesne se poate observa în imaginile de mai jos. Se filmează în grădina casei, în faţa casei, dar şi în interioarele imobilului.

Crin Halaicu (foto Wikipedia) a fost primar al Bucureştiului, din partea Convenţiei Democrate, în perioada 1992-1996.

Paginademedia.ro pune faţă în faţă capturile din serial cu fotografiile casei lui Crin Halaicu, publicate de Robert Turcescu în urmă cu un an, pe contul lui de Facebook.

GALERIE FOTO. Imagini din primul episod Sacrificiul:

În 2018, Crin Halaicu, scria Robert Turcescu, intenţiona să-şi vândă domeniul, adică "3000 de mp construiti si vreo 10.000 de mp de teren de-a lungul lacului". Cerea 6 milioane de dolari, după cum nota B1.

GALERIE FOTO. Casa lui Crin Halaicu (foto: capturi Paginademedia.ro, contul de FB Robert Turcescu):

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii echipei de producţie a filmului Sacrificiul nu au comentat în niciun fel informaţia.

O altă casă din serial, a unui jurat Masterchef

Serialul Sacrificiul se filmează şi în casa unei alte vedete. De data aceasta este vorba de casa Familiei Popescu din fiml (unde "capul" este jucat de Marian Râlea).

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, casa îi aparţine unui fost jurat Masterchef: Patrizia Paglieri.

Citeşte şi: GALERIE FOTO. Fotoreportaj Paginademedia: Avanpremiera serialului „Sacrificiul” - Antena 1


Serialul Sacrificiul Antena 1 începe pe 11 septembrie, cu două difuzări pe săptămână. Distribuţia

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Burcea Lucian Burcea Lucian
    Trezirea, va rog...
    Este cel mai prost serial pe care l-am văzut vreodată.
    Ex: cum se poate ca "Brândușa" sa moară sub ochii unei "doctorițe rezident" si ea sa se uite pur si simpu cu "moare"?
  • Gigel Gigel
    Tanti Ruxandra Ion :
    - genericul serialului simplu și prost, fără a transmite ceva sau a atrage atenția (unde e coloană sonoră semnată de Damian Drăghici cum vă lăudați ? sau sunteți mare fană Carla’s Dreams...)
    - prea mulți actori reciclați, aceleași tipare de personaje ușor cosmetizate,cu peruci vizibil ieftine și accent moldovenesc prost...
    - atâția actori marisau mai mici, cu experiență în teatru/film și tinere talente ... iar voi vă bazați pe favoritisme familiale, pe exemplare paralele cu actoria dar promovate excesiv
    - prea multă laudă în online ei presă scrisă privind producția (povestea creată, inspirată din x, costurile de producție etc.).Laudă asta de sine și încrederea asta prostească că sunteți cei mai buni,că veniți cu ceva wow nu a mirosit a bine nici cu Fructul oprit și slabe șanse să fie și acum altfel...
    - prevăd un serial restrâns în episoade și audiență slabă ...

    Mai bine vă acsați pe ultima parte din seria aia cu caramelele și apoi luați o pauză luuungă de tot , cu tot cu scenariști.
  • Georgian Georgian
    Nu stiu cum pot unii sa se uite la un serial cu aceleasi personaje pe care le-au vazut acum cateva luni in alt serial. Sunt sigur ca cei care i-au urmarit episod de episod ii stiau pe actori dupa numele din serial, acum ii vad in alt serial cu alte nume si alte ocupatii. Total lipsit de inspiratie si prea fortat. Nu le era mai simplu sa mai fac un sezon la cel vechi? Sunt sigur ca si fanii Antenei sunt bulversati de acest serial si nu inteleg mare lucru.
  • Mihail Mihail
    @didi, nu, nu murise. Gresisera cei de la Pro TV: https://www.paginademedia.ro/2017/12/derapaj-pro-tv-l-a-omorat-pe-marian-ralea-magicianul-a-dezmintit-in-direct-tot-pe-pro-tv
  • bing bing
    aia nu a avut bunul simt sa puna macar o peruca de alta culoare, daca tot nu a vrut sa isi schimbe look-ul din fructul oprit, ma refer la aia cu parul portocaliu
  • didi didi
    intr-una dintre poze parca il vad pe marian ralea, ala de la abracadabra. nu murise actorul ala sau gresesc eu?
  • Tanti Maria Tanti Maria
    M-am uitat aseară la "cel mai aşteptat serial al toamnei" şi a fost exact aşa cum mă aşteptam: dezastruos. Celebra fiica a producătoarei, normal că a ocupat trei sferturi la sută din serial, şi Oana Zăvoranu, pff, nu ştiu ce aş putea spune despre ea. Un serial de tot râsul, mai lipsea Carmen Tănase şi era tot "Fructul oprit". Stimată doamnă Ruxandra Ion, în caz că citiţi acest comentariu, sunteţi conştientă că mai sunt şi alţi actori în afară de fata dumneavoastră? =)) Dezamăgitor. Aştept să văd ce audienţe a avut

Trimite un comentariu

sus