Skip to main content

Jurnalista Ioana Răduca, ex Antena şi Realitatea TV, emisiune la Medika TV

 
Ioana Răducă, noul nume care se alătură postului Medika TV
Ioana Răducă, noul nume care se alătură postului Medika TV

Un nume nou se alătură postului Medika TV, din această toamnă. Ioana Răduca, jurnalistă cu experienţă la Antena 1, Antena 3 şi Realitatea TV, se alătură postului Medika TV, pentru o nouă emisiune ce va fi difuzată, live, în prime-time.

Publicitate

Este vorba despre Medika Special, un talk-show live, difuzat de luni până joi, de la ora 19.00 la ora 21.00, pe teme din actualitate, din domeniul sănătăţii.

Ioana Răduca va modera Medika Special în zilele de marţi şi joi. În zilele de luni şi miercuri, moderator va fi Doru Gheorghiade.

Ioana Răduca:

„Mare parte din activitatea mea din televiziune a fost legată de sănătate, fie că vorbim despre perioada în care am fost reporter care s-a ocupat de acest domeniu, fie că vorbim despre perioada în care am coordonat Secţia Social, fie că vorbim despre cea în care din poziţia moderatorului, am încercat să aduc în atenţia publică subiecte din această zonă, pe care eu le consider extrem de importante pentru fiecare dintre noi, bolnavi sau sănătoşi tun.

Aşa că propunerea legată de acest proiect a venit ca redescoperirea unei vechi pasiuni pentru care nu aveam cum să spun nu. E o provocare pentru care le mulţumesc celor care mi-au oferit-o!”

Carte de vizită:

Ioana Răduca are 17 ani de experienţă în televiziune. A lucrat în Departamentele de Ştiri de la Antena 1, Antena 3, Realitatea TV.

Ca om de televiziune a crescut trecând prin toate etapele meseriei: reporter de teren, redactor, editor, şef de secţie, coordonator proiecte speciale, prezentator-moderator, redactor-şef.

În 2009 Ioana Răduca a primit Marele Premiu-„Reporter Special” al Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Loredana Popovici Loredana Popovici
    Bafta! Tare m-aș bucura sa aflu ca te întorci la Observator.
  • geo geo
    Se uita cineva la Medika TV ?
  • John Wayne John Wayne
    Varanul se extinde, acapareaza tot. Dra I.R. nu-i decât o voce isterică din repertoriul A3. Succesuri!

Trimite un comentariu

sus