Skip to main content

Look Sport 2 şi Look Sport 3 au intrat la UPC

 
Look Sport 2 şi Look Sport 3 au intrat la UPC

Două noi canale în grila de programe a UPC. Posturile de sport Look Sport 2 (HD şi SD) şi Look Sport 3 (HD şi SD) au intrat pe UPC în extraopţiunea Sport (pe poziţiile 10, 11, 166, 167 în grila digitală).

Publicitate

Până la data de 31 octombrie 2019, toţi clienţii de televiziune digitală ai UPC România, precum şi clienţii noi care achiziţionează pachete de televiziune digitală de la UPC România au vizionare liberă pentru toate canalele Look incluse în extraopţiunea Sport. După această dată, extraopţiunea Sport va fi 15 lei/lună.

Canalele Look Sport, operate de compania Clever Media deţin drepturi de televizare pentru o serie de competiţii, precum Bundesliga, Serie A, La Liga, Ligue 1, Cupa Germaniei, Cupa Franţei, Liga Cehiei, precum şi UEFA Futsal Champions League sau UEFA Youth League.

Acestora li se adaugă cele mai importante competiţii din tenis - ATP 1000 Masters, Cupa Davis, ATP 250, Fed Cup.

De asemenea, Look Sport 2 şi Look Sport 3 difuzează campionatele europene şi mondiale de handbal, meciuri din campionatul NBA, Liga Naţională de baschet masculin şi feminin, Campionatul european de volei, precum şi cursele din Formula 1, Formula 2 şi Formula 3.

Noile posturi TV completează pachetul Look din grila UPC, care transmit competiţiile UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Liga 2, Cupa României, precum şi la cele mai importante meciuri din Super Liga Turciei, Cupa Turciei, Cupa Italiei sau Liga Portugaliei.

Canalul Look Plus este disponibil în toate abonamentele TV UPC, iar canalele Look Plus HD, Look Sport, Look Sport HD, Look Sport 2 (HD şi SD), Look Sport 3 (HD şi SD) şi canalele utilizate pentru transmisia live a tuturor meciurilor din UEFA Champions League şi UEFA Europa League (PPV 1-4) sunt incluse în pachetul Sport.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Antonio Antonio
    Când intră Looksport 2 si 3 în grila Next-gen?
  • Victor Victor
    Aceleași emisiuni sportive se găsesc și în canalele digisport, doar că acestea sunt gratis pentru abonați. Acesta este probabil motivul pentru care abonaților Digi nu li se percep taxe suplimentare pentru canalele Look.
  • Georgel Georgel
    stie cineva daca dupa data de 31 octombrie se dezactiveaza AUTOMAT aceasta extraoptiune sau ma voi trezi cu +15 lei la factura?pe luna noiembrie? trebuie sa sun eu pe data de 1noiembrie ca sa ma asigur ca s-a dezactivat extraoptiunea?
  • Miu Miu Miu Miu
    La digi nu se stie cand?
  • marius marius
    Look Sport 1 HD - pe poztia 165
  • marius marius
    Look Sport 1 HD - pe poztia 165
  • Cristi Cristi
    E adevarat ca din punct de vedere al diversitatii grilei de programe UPC stamai bine ca RDS, insa din punct de vedere al operativitatii, al tehnicii, al internetului lasa mult de dorit. In 2019 sa ai abonamentul maxim de net cu 500 Mbs download si 20!!! Mbs upload la pretul celui de la RDS unde ai 1000 Mbs download si 500 Mbs upload e ceva... Insa ca sa nu mai fiu offtopic, va dau exemplu de situatie patita ieri cu UPC-ul la servici. Am luat pentru sefii mei 4 carduri CI+ pentru a inlocui cele 4 STB-uri pe care le aveau acasa. Abonamentul e pe firma. Am contactat reprezentantul comercial si a spus ca imi trimite actul aditional la contract si apoi dupa ce il semnez si stampilez pot veni sa ridic cardurile. Am fost sa ridic cardurile si din casieria UPPC mi s-a spus ca respectivele carduri trebuie inregistrate in sistem, insa nu dureaza mult pentru ca o va face reprezentantul de vanzari cu care am vb. I-am trimis prin WhatsApp seriile celor 4 carduri si apoi dupa vreo 2 ore m-am deplasat in locatie sa instalez cardurile. Am inceput cu unul dintre ele urmand procedura din manual (inserare card, cautare canale si comutare pe unul din canalele Axn White, Fashion sau Euronews). Am asteptat vreo ora sa se intample ceva pentru ca scria ca poate dura pana la 60 minute inregistrarea. Cand am vazut ca nu se intampla nimic, l-am sunat pe reprezentantul de vanzari si mi-a spus ca nu el face inregistrarea ci departamentul tehnic central si ca acum sunt foarte aglomerati cu trecerea la Vodafine, etc. Cand i-am zis ca in ghidul de instalare scria ca procedura e automata prin comutarea pe unul din canalele respective a spus ca nu mai e asa ca tb sa se faca manual si ne auzim in aceasta dimineata. Azi dimineata m-a sunat ca nu poate face inca inregistrarea pt ca trebuie sa mai semnez un act in care scrie ca voi plati 4 Euro in plus la abonament pentru cele 4 carduri si ca trebuie sa raspund la mail cu "De acord". In anexa de ieri scria ca se adauga 4 carduri la 1 Euro fiecare... Eu acasa am RDS si am la fel 4 carduri CI+ la care cel mai mult activarea a durat 30 minute si cel mai putin 2-3 minute prin comutarea pe un canal codat. Din punctul meu de vedere ar trebui ca Vodafone-ul sa investeasca in retehnologizarea retelei, in cresterea vitezei de internet sii in automatizarea operatiunilor de genul celei descrise mai sus. Nu de alta insa cel mai mare numar de canale are si un pret pe masura. Sefii mei platesc acum 160 lei pentru pachetul Full Business, cam mult dupa parerea mea pentru ceea ce se ofera.
  • Răzvan Răzvan
    Frumos din partea voastra,paginademedia ,cand aveti de gand sa postati audientele de aseara! Voi renunta sa va mai citesc ,adio!
  • Răzvan Răzvan
    Mai postați audientele de aseara??
  • Răzvan Răzvan
    Poate reusiti sa postati ceva audiente de aseara!
  • Adi Adi
    Deci 15 lei pe lună la UPC-vodafone costa pachetul sport??? Si eu ma supărasem când Telekom a cerut 1 euro. Deci se poate si mai rau. Mult mai rau!

Trimite un comentariu

sus