Skip to main content

PE SCURT. Roxana Voloşeniuc, redactor-şef Elle, semnează în Libertatea. Primul subiect: Ambasada SUA refuză viza unui fotograf Elle

 
Roxana Voloseniuc
Roxana Voloseniuc

PE SCURT. Roxana Voloşeniuc, publisher şi redactor-şef al revistei de modă Elle, semenează din această săptămână opinii în ziarul Libertatea (ambele din trustul Ringier România).

Publicitate

Primul text abordează problema acordării vizelor către Statele Unite ale Americii. Voloşeniuc explică cum Ambasada SUA refuză să-i acorde viză fotoreporterului Christian Tudose - Elle România.

Mai exact, i s-ar refuza viza pe motiv că „e prea tânăr, nu are copii, nu are proprietăţi pe numele lui şi, deci, în opinia lor, nici motive să se întoarcă înapoi în ţară.”

Roxana Voloşeniuc a vorbit în deschiderea textului şi despre temele care vor fi tratate în editorialele din Libertatea:

„Îmi voi exprima părerile, gândurile, poate uneori trăirile despre subiecte care pot varia de la lifestyle (modă, frumuseţe, călătorii) la subiecte sociale sau culturale, design, artă, film, şi, cel mai puţin, probabil, politică (deşi deseori îmi pleacă mâinile spre tastatură să scriu câte ceva, am să încerc să mă abţin).”

Aceasta continuă:

„Subiectele pot să includă şi “inside”-uri legate de munca în redacţia ELLE, adică tot felul de păţanii sau lucruri inedite cu care ne confruntăm la birou sau în afara lui”

Citeşte articolul semnat de Roxana Voloşeniuc, pe Libertatea.ro

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Ce sefa dura trebuie sa fie duduita asta cu ochi verzi. Pare genul de femeie pe care nu ti-ai dori sa o intalnesti in viata.
  • didi didi
    si de ce e un subiect faptul ca sua au refuzat viza unui tanar necasatorit, fara copii, fara proprietati si conturi bancare? cred ca sunt respinse zilnic zeci de cereri pentru aceleasi motive. acordarea vizei nu e un drept, ci un privilegiu. din punct de vedere legal, nici macar nu sunt obligati sa iti motiveze refuzul.
  • John Wayne John Wayne
    Roxy, regina invitațiilor și a agapelor, face pe deontoloaga!

Trimite un comentariu

sus