Skip to main content

De la Arena leilor, la Imperiul leilor. Pro TV pregăteşte o emisiune cu antreprenori

 
De la Arena leilor, la Imperiul leilor. Pro TV pregăteşte o emisiune cu antreprenori

Imperiul leilor, un fel de Arena Leilor, dar la Pro TV. Postul de televiziune anunţă un nou format de emisiune în care concurenţii vor fi antreprenori. Este vorba de o emisiune care se va numi Imperiul leilor.

Publicitate

„Tinerii antreprenori care doresc să vadă cum ideea lor de afaceri prinde contur trebuie să dezvolte un plan pe care să-l susţină în faţa unui grup de potenţiali investitori, format din oameni de afaceri români care şi-au demonstrat deja abilităţile în business-uri de succes”.

Imperiul Leilor este un format de televiziune care este produs în peste 30 de ţări, anunţă Pro TV, fără a menţiona numele formatului. Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate încă din luna mai că postul are în pregătire formatul Shark Tank.

Paginademedia.ro a întrebat reprezentanţii Pro TV dacă este vorba despre acelaşi format, însă până la ora publicării acestui articol nu am primit niciun răspuns.

„Formatul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potenţialul ei şi să lupte ca nişte lei ca să câştige supremaţia asupra propunerii respective”, anunţă postul.

Leii au fost mai întâi la TVR

TVR a fost primul care a produs formatul cu antreprenori, Arena Leilor.

Arena leillor era creată după un format internaţional, Dragon’s Den, care a pornit din Japonia. În show-ul de pe TVR, viitori antreprenori îşi prezentau ideile în faţa a trei oameni de afaceri din diverse domenii.

Citeşte şi:

EXCLUSIV. Pro TV vrea să înoate cu rechinii. Se pregăteşte o nouă emisiune pentru postul TV

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ciulin cezar cristian ciulin cezar cristian
    Niciodată să nu spui nimănui ce afacere vrei să pui pe picioare,deoarece te va "lucra"fără milă.
  • Leonard Leonard
    LA CE ORA ESTE EMISIUNEA ASTA EXTRAORDINAR...NICAIERI NU GASESTI PROGRAMUL PENIBIL
  • Mihăiță Mihăiță
    Vreau să particip la acesta emisiunie si sa prezint cel mai nou prototip in domeniul energetic, este vorba de un mecanism gravitational pe fîntîni sau putul unui ascensor ce produce energie cu ajutorul unor vase cu apa ce pun in miscare mecanismul ce actioneaza un generator magnetic de mare putere, G. A. M. F. E. energy. Functia e un semi perpetuum natural 100%
  • D D
    "mile milica", si cu noua emisiune, tot "Pro TV" va fi lider pe comercial, peste "Antena 1". Nu ?
    Si vezi ca si "Antena 1" face o copie de serial dupa "Las Fierbinti". Ai uitat ?
  • mile mile
    dragos, stim ca te uiti la ea doar pt ca e la pro tv , nu trebuie sa pupi
  • dragos dragos
    Nu, boss, ProTV le arata cum trebuie facuta o emisiune, asa cum a facut cu "Ce spun romanii", pentru ca Antenuta ta nu a reusit cu Familiada (halal nume).
  • mile mile
    acum e bine ca pro tv face dupa tvr, dar invers e o problema pt postaci

Trimite un comentariu

sus