Skip to main content

Pro TV s-a răzgândit. Emisiunea „Şef sub acoperire” începe mai devreme. Prima ediţie „Gospodar fără pereche”, mutată şi ea

 
Pro TV s-a răzgândit. Emisiunea „Şef sub acoperire” începe mai devreme. Prima ediţie „Gospodar fără pereche”, mutată şi ea

Nici nu a început grila de toamnă şi Pro TV operează deja primele modificări. Emisiunea Şef sub acoperire îşi schimbă data premierei: începe pe 12 septembrie, joi, de la ora 21.30.

Publicitate

Producţia a fost anunţată pentru 19 septembrie. Mai mult, săptămâna viitoare, pe 12 septembrie, de la 21.30, Pro TV programase prima ediţie a emisiunii Gospodar fără pereche, cea în care sunt prezentaţi „gospodarii”. Şi această emisiune a fost mutată, sâmbătă, pe 14 septembrie, de la ora 20.00.

„Şef sub acoperire” este o emisiune realizată după formatul britanic Undercover Boss. Directori de companii, cu sute sau mii de angajaţi, devin simpli angajaţi în propria firmă.

Săptămânal, emisiunea duce câte un director sub acoperire, care va experimenta mai multe job-uri în propria companie. În fiecare departament, un angajat îi va fi mentor şi va încerca să-l iniţieze pe şef în tainele companiei şi ale job-ului respectiv.


Citeşte şi:

Grila de toamnă la Pro TV. MasterChef, patru zile pe săptămână. Profu' se vede marţea, după Las Fierbinţi

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    Făcătură de emisiune, sa va fie rusine cu reclama asta mascată!!!!!
  • George George
    Făcătură de emisiune, sa va fie rusine cu reclama asta mascată!!!!!
  • D D
    Acelasi "milica" abereaza "tota ziua", nu are servici ? Si pe "Razvan", colegul tau nu il vezi ? Sau "echipa antenista" are voie sa "comenteaza tota ziua", iar altii nu ?
  • marian marian
    Dar tu antenist rasuflat ce faci pe aici cu prietenul tau . du-te la bancomatul antenutei ca se da salariu pentru adulatori care se inchina la antenuta
  • mile mile
    aceeasi echipa protevista comenteaza tota ziua , nu au oare servici
  • D D
    "mile milica", de "Te cunosc de undeva" nu zici la fel ? Ca va "prinde bine la rural si pensionari" ? Si vezi ca si "iUmor" a stat mai bine la pensionari. Dar, normal, te faci ca nu vezi:

    https://www.paginademedia.ro/2019/04/ai-jason-statham-n-ai-umor-doua-filme-de-actiune-au-urcat-pro-tv-peste-iumor
    https://www.paginademedia.ro/2019/04/audiente-sambata-30-martie-iumor
    https://www.paginademedia.ro/2019/03/audiente-suedia-romania-pro-tv
  • marian marian
    Mile stai linistit ca si voi aveti emisiuni proaste si inca multe asa ca ciocu mic , eu cel putin critic ,dar tu ridici in slavi tot la antenuta ta rasuflata ,
  • mile mile
    emisiuni foarte proaste , dar vor prinde bine la rural si pensionari
  • ion ion
    Dupa descriere cred ca va fi la fel ca emisiunea cu renovarea restaurantelor, in urma cu mai multi ani, tot la Protv. Era un nene care cica gasea restaurante in faliment si le dadea el sugestii . Insa din prima editie s-a vazut ca era cu scenariu, un fals reality show, ca Ochii din umbra, si a disparut brusc dupa 2-3 editii.
  • marian marian
    Expertule , a-i perfecta dreptate dar te certi de unul singur ca nu-i intereseaza ce vrea telespectatorul , au pregatite filme pentru ce nu merge suntem obisnuiti , puteau sa faca cum au facut in primavara serial - masterchef dar asta este.
  • marian marian
    D , va fi si sambata filme deoarece gospodarii este programata doar o editie pe urma va da drumul inscrieri doamnelor si domnisoarelor , cred ca va fi difuzata in iarna ,
  • Expertul Expertul
    Am vazut imagini din aceasta emisiune si pot sa spun ca nu ma convinge. Nu cred ca va sta mai mult de doua sapt pe post in Prime Time. Joia si martea de la 21.30 trebuie programat urgent MasterChef, nu feliat in patru ep de la 22.30, asa cum e acum in program. Ar fi cazul pentru cei de la programming sa se trezeasca si sa inteleaga ca pe piata din Ro nu functioneaza un Prime Time cu trei productii de 1h. la 21.30 dupa primul program o mare parte din public schimba canalul sau inchide TV-ul, iar la 22.30, cand incepe al treilea program audientele sunt mici.
  • D D
    E clar... Filme doar duminica.

Trimite un comentariu

sus