Skip to main content

AUDIENŢE. Te cunosc de undeva, show-ul serii de sâmbătă. Antena 1, lider în toată ţara şi la oraşe. Pro TV, pe publicul comercial

 
AUDIENŢE. Te cunosc de undeva, show-ul serii de sâmbătă. Antena 1, lider în toată ţara şi la oraşe. Pro TV, pe publicul comercial

AUDIENŢE TV. Sâmbăta rămâne seara Antenei. Postul a fost lider la nivel naţional şi la oraşe cu noua ediţie a show-ului transformărilor, Te cunosc de undeva.

Publicitate

Pe publicul tânăr, al celor cu vârste între 18 şi 49 de ani, Pro TV a fost liderul, cu două filme pe interval.

Ca în aproape fiecare seară cu meci, Digi Sport 1 n-a lipsit din topul audienţelor.

Programele de sâmbătă, în prime-time:

  • Pro TV a pus la bătaie două filme: Man of Steel şi Un cuplu mortal
  • Kanal D: Se strigă darul, urmat de Asta-i România! (reluare)

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele show-ului Te cunosc de undeva:

NAŢIONAL. Antena 1 a fost liderul serii de sâmbătă cu emisiunea Te cunosc de undeva, care s-a întins pe trei ore. În fiecare minut, show-ul Antenei a avut o medie de peste 1,1 milioane de privitori.

Pro TV, de pe poziţia a doua, a fost urmărit de peste un milion de persoane, cu cele două filme pe interval, Man of Steel şi Un cuplu mortal.

Kanal D, de pe locul al treilea, a urcat bine faţă de săptămâna trecută, cu peste 200.000 de telespectatori.

URBAN. Antena 1 a condus şi la oraşe, cu cifre peste săptămâna trecută. Show-ul transformărilor a avut peste 730.000 de telespectatori, media. Tot ca săptămâna trecută, Antena s-a menţinut la distanţă de locul al doilea, ocupat de Pro TV.

A treia televiziune la oraşe a fost, aseară, Romania TV. Postul de ştiri a avut puţin peste 300.000 de telespectatori, o medie suficientă cât să depăşească Kanal D.

COMERCIAL. Pe publicul tânăr, al celor cu vârste între 18 şi 49 de ani, lucrurile s-au inversat. Pro TV a fost liderul, cu o medie de 300.000 de persoane. Antenei i-a revenit locul al doilea, cu 230.000 de privitori.

Dacă e fotbal, e obligatoriu ca DigiSport 1 să intre în top cinci audienţe. Postul de sport al RCS&RDS a fost pe patru pe publicul comercial, pe intervalul emisiunii Te cunosc de undeva. Postul a avut, pe respectivul tronson orar (20.00 - 23.05), meciul de Liga 1, Astra - Dinamo, urmat de Live Digi Sport Special.

GALERIE FOTO. Te cunosc de undeva, 21 septembrie

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 21 septembrie, pe intervalul emisiunii Te cunosc de undeva (20.00-23.05), la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 1.183.000 6.6 16.7
2 Pro TV 1.024.000 5.8 14.5
3 Kanal D 882.000 5 12.5
4 Romania TV 604.000 3.4 8.5
5 Antena 3 341.000 1.9 4.8

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 21 septembrie, pe intervalul emisiunii Te cunosc de undeva (20.00-23.05) în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 732.000 7.7 19.6
2 Pro TV 537.000 5.6 14.4
3 Romania TV 306.000 3.2 8.2
4 Kanal D 293.000 3.1 7.9
5 DigiSport 1 228.000 2.4 6.1

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraşe.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 21 septembrie, pe intervalul emisiunii Te cunosc de undeva (20.00-23.05), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Pro TV 301.000 7 21.9
2 Antena 1 232.000 5.4 16.9
3 Kanal D 159.000 3.7 11.5
4 DigiSport 1 80.000 1.9 5.8
5 Romania TV 61.000 1.4 4.5

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    "Te cunosc de undeva", este cea mai bună emisiune de divertisment din România. Bravooooooooooooooo!
  • me me
    Adrian,
    Ai perfecta dreptate. Eu sustin ca deja e cazul ca audientele sa fie masurate doar la nivel national si atata. La fel ca in alte tari. Bine, asta ar fi un soc pentru unele televiziuni, care ar pierde bani din publicitate. Cum e Pro Tv
  • Adrian Adrian
    Televiziune pentru tineri nu prea mai exista. Daca va uitati la reclame veti vedea cui se adreseaza televiziunile. 80% sunt reclame la medicamente, prostamol, ficat obosit, reumatism, dureri. Aceste produse nu sunt pentru tineri. Tinerii au migrat pe online. Denumirea de public comercial este complet depasita. In Romania si in Europa, peste tot, telespectatorii sunt in principal oameni peste 45-50 de ani. Televiziunea in sine este batrână. Publicul tânăr din România este extrem de puțin. 300 de mii de oameni până la 49 de ani e imens pentru ratingul unui program tv, dar este extrem de putin in raport cu numarul total de consumatori. Un program este performant cu adevarat in functie de numarul de oameni care se uita la el indiferent de varsta pe care o au. Acum sunt pensionari care au bani mai multi decat tinerii. Deci interesele comerciale au depasit bariera de 49 de ani.
  • D D
    "Pro TV" lider unde trebuie, pe comercial. Emisiune pentru pensionari...
  • Răzvan Răzvan
    Serban emisiunea e buna ,e show si voie buna,daca nu-ți place schimbi canalul,simplu!Mai lasati asta cu "prinde la pensiinari" asta e ,pensionarii unde sa se uite? Tinerii nu prea mai stau la tv! E bine ca se mai uita lumea la tv !
  • Șerban Șerban
    Emisiunea e hot garbage. Travestiți care cântă?! Nu prinde in ruptul capului așa ceva la tineri. E clar că din pensionari își fac audiența. Dacă venea ProTV cu un film bun sau cu Vocea, nu mai pupa Antena 1 așa audiență.
  • me me
    Razvan,
    Asta e emisiune se forta? Cu 5 rating?
    Se striga darul a facut 4.1 rating si e de umplutura :)))
  • Răzvan Răzvan
    Adevarul e ca a maturat pe jos cu concurenta! Postacii ce sa zica si ei...pff!
  • geo geo
    Pro Tv a castigat acolo unde conteaza, adica pe publicul comercial.
    In schimb, A 1 a fost lider pe publicul pensionar.
  • Răzvan Răzvan
    Acelasi prost rasuflat pe nume marian, pensionarii sunt la Vocea urlatoare!
  • marian marian
    Pagina de media cred ca visati , auzi la ei seara de sambata este al antenutei rasuflate , doar in visul vostru si al varanului cred ca aveti ceva legaturi cu antenuta acum decand pro nu va mai invita la parangheli , nu mai da-ti audientele de miercuri si joi sa nu se supere antenuta rasuflata , deoarece faceti reclama la serialul mediocru al mare-i regizoare .
  • marian marian
    Aceasi istorie pensionarii buluc la antenuta si tineretul cu pro , o emisiune facuta pentru pensionari, auzi emisiune de forta a antenutei rasuflate Razvane ma faci sa rad cu un film si mai bun pro trece usor de antenuta , astept premierele cum se lauda nu doar de Craciun sau de revelion saptamana viitoare pro are Cei sapte magnifici un film bun ,poate sa ramana antenuta cu pensionarii pe pro ii intereseaza comercialul .
  • Răzvan Răzvan
    Paginademedia va rog ca saptamana aceasta sa postati si audientele de miercuri si joi!
  • Răzvan Răzvan
    Sambata concurenta nu are sanse sa razbata!
  • Răzvan Răzvan
    Te cunosc de undeva ramane o emisiune de forta a Antenei 1 , sta destul de bine pe publicul comercial,are cifre mai mari ca iumor şi Sacrificul! Emisiunea prinde foarte bine la orase!

Trimite un comentariu

sus