Skip to main content

Tudor Chirilă prezintă scuze publice după un moment de la Voce: „Mi-ar fi plăcut ca producătorii să nu lase pe TV acele cadre”

 
Tudor Chirilă prezintă scuze publice după un moment de la Voce: „Mi-ar fi plăcut ca producătorii să nu lase pe TV acele cadre”

Tudor Chirilă şi-a prezentat scuze într-o postare pe pagina sa de Facebook, după ediţia de aseară Vocea României. Juratul show-ului a scris că îi pare rău „pentru imaginile deplasate” din episodul de vineri.

Publicitate

Ieşirea lui Tudor Chirilă a venit spre finalul emisiunii de aseară, după numărul unui concurent, care era şi pictor. Un concurent, care nici măcar nu a întors vreun scaun. Întrebat cu ce se ocupă, concurentul a răspuns că îi place să cânte, dar că este şi pictor.

Ce pictează? Şi nuduri, dar şi cai. Moment, în care Chirilă a început să se dezbrace, rămânând doar în boxeri.

Momentul a continuat cu Chirilă care s-a îmbrăcat în pantaloni, a rămas la bustul gol, şi a început să-l „călărească” pe colegul de platou, Horia Brenciu, care stătea în patru labe. Cei doi încercau să creeze un moment pentru pictorul aflat încă în platou, un nud pe un cal...

„Zilele de filmare la Vocea Romaniei sunt lungi si mai obositoare decat poate par pe TV. De multe ori ajungem sa spunem sau sa facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face in mod obisnuit. Sigur, atunci cand emisiunile sunt inregistrate, nu live, avem si relaxarea ca echipa de productie va edita si va “curata” imaginile cu noi, incat ele sa ajunga la publicul de acasa intr-un mod decent”, a scris Chirilă aseară pe Facebook.

„Imi pare rau pentru imaginile deplasate din episodul de azi Vocea Romaniei in care m-am lasat dus de val si m-am dezbracat in timpul filmarilor. Sunt major, imi asum ca au fost gesturile mele, dar mi-ar fi placut ca producatorii sa nu lase pe TV acele cadre, mi-am exprimat dorinta ferma ca momentul asta sa nu apara, dar n-am reusit sa induplec pe nimeni. Asa ca I did it, I own it.”

Citeşte şi: VIDEO. Ce vin merge când ne uităm la TV? La meciuri? La show-uri culinare? Dar când stăm pe Netflix? PROIECT SPECIAL

GALERIE FOTO. Emisiunea Vocea României de vineri, aici

Tudor Chirilă, pe Facebook


Totul pentru rating! iUmor, contorsionism la pielea goală. Nerecomandat minorilor. Delia: "Deloc vulgar"

Citeşte şi: VIDEO. Cu ce mâncare merge vinul? Ce bem cu ...ceafă, sarmale, salată, mici sau paste? Proiect Special

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    tu faci niste lucruri in fata camerei, la o emisiune, si tot tu te plinagi ca se difuzeaza? cine e mai tembel dintre ei, chirila sau producatorii?
  • Criticul muzical Criticul muzical
    Au văzut că nu stau bine cu audiențele și au primit ordin de mai multă maimuțăreală. Simplu ca bună ziua.
  • Cristina Cristina
    Nenea pictoru' care o tot dadea aiurea ca el doar canta de placere, intrebat fiind cu ce se ocupa de vreo trei ori: "in mod normal sunt pictor"
    Tudor: "si ce pictati?"
    Nenea pictoru':nuduri!
    Juratii: "wow"!
    Nenea pictoru': "numai de barbati!... si cai..."
    De-aici au inceput sa faca tot felul de glume cei din juriu.
    Smiley: "imagineaza-ti-l pe Brenciu pe un ponei" :D :))) etc.
    Dupa care Chirila s-a dezbracat - era suficient bustul gol - a tinut sa ramana in chiloti... atata tot. O gluma in urma careia si-a cerut omu' scuze. Deplasat a fost aiuritu' ala de concurent, dupa capu' meu. Astia au parodiat "opera pictorului". :D Simplu. Actorii tot actori! ;)
  • ama ama
    Irina n-a pierdut nimic. Nici nu avea ce sa vada. Boxeri au multi masculi. Tudorel ar face bine sa mearga la sala, nu prea are muschi. Altfel, fotografia are o usoara tenta "g.y". Nici macar nu e o secventa vulgara, ci penibila. Sau un moment teatral un pic cam grotesc. Ori, un foarte frumos viral gandit in scenariu.
  • geo geo
    Te asteptam cu posterele tale sexy la urmatoarele proteste Rezist, acolo unde esti rau de gura, moralistule.
  • D D
    Gresit. Tu lauzi la "iUmor", "Insula Iubirii", dar la "Pro TV" nu iti place. Acum critici.
    "trebuie sa fie vulgaritati la toti"
    Nu stii cum sa o mai intorci acum ? Pai trebuie sa lauzi ambele posturi TV. Nu doar "Antena 1", si sa critici "Pro TV".
  • marian marian
    Razvane tocmai ca este voce la voi umorul este horor o emisiune de proasta calitate ,
  • mile mile
    vai ti-e rusine acum , trebuie sa fie vulgaritati la toti, dar inainte tu criticai , iar acum aperi pro tv , ha ha ha ha
  • D D
    "mile milica", ai uitat cand Bendeac, sau Otil au sarutat concurentele de la emisiunea "X Factor" ? Sau atunci ti-a placut ? Parca si Carla's..."
    Si raspunde; tu esti exact cel mai mare iubitor al vulgaritatilor. Iti plac toate de la "Antena 1"; "Insula Iubirii, "iUmor", "X Factor" (doar tu le lauzi). Acum nu iti plac la "Pro TV" ? "ipocritule"; ca sa te citez.
  • mile mile
    doru proteveu, pai tu erai exact cel mare critic al vulgaritatilor atunci , acum tot tu vi sa ne spui ca iti place ca e la pro tv , ipocritule
  • D D
    Pai normal, "Razvan Putina R", in televiziuni audienta pe comercial conteaza.
    Ai uitat cand Bendeac, sau Otil au sarutat concurentele de la emisiunea "X Factor" ? Sau atunci ti-a placut ? Parca si Carla's...

    Si vedeti ca si la "X Factor" s-au dezbracat oameni... O simple cautare pe "Google": "x factor delia a dezbracat un concurent" sau "x factor el este concurentul care s-a dezbracat".
    Dar atunci, nu a comentat nimeni...
  • Tudor Călărilă Tudor Călărilă
    Pare să fi fost un moment progresist, exact pe placul publicului lui Chirilă. Dar şi pe placul lui Horică, din câte se vede. Dii, Horică, diii!
  • mile mile
    nu te chinuii cu scuze, aceste vulgaritati sunt copiate de la antene , dar acum protevistilor le plac, in special lui marean, mare critic de vulgaritati , oricum nu este o emisiune culturala, este un reality obisnuit
  • Laviniu Laviniu
    Doar nudul si-a cerut scuze, ***
  • Răzvan Răzvan
    Totul pentru audienta! Numai voce nu e acolo..:):)

Trimite un comentariu

sus