Skip to main content

VIDEO. 100 de euro pentru cine trece la UPC sau la Vodafone. Prima campanie de la preluarea UPC de către Vodafone. Care este mesajul?

 
VIDEO. 100 de euro pentru cine trece la UPC sau la Vodafone. Prima campanie de la preluarea UPC de către Vodafone. Care este mesajul?

VIDEO. Eşti abonat Vodafone, dar ai alt operator TV decât UPC? Ai 100 de euro să-l schimbi. Eşti abonat UPC, dar pe telefonie ai altceva decât Vodafone? Ai 100 de euro dacă renunţi la el. 100 de euro în discounturi şi "extra-beneficii", nu cash.

Publicitate

Vodafone a lansat, astăzi, prima campanie după finalizarea preluării UPC, ocazie cu care vine şi cu oferte "de racolare", cu pachete care integrează servicii de la ambii operatori de comunicaţii.

Oficialii au anunţat şi pachete care includ "toate competiţiile sportive", după ce şi posturile Look Sport şi Look Plus vor intra în portofoliul Vodafone - UPC.

Mesajul campaniei de imagine, realizate cu agenţia McCann Erickson? "Împreună, mai buni!".

VIDEO. Înainte de detalii, spotul primei campanii Vodafone - UPC

100 de euro pentru clienţii noi. Plus pachete.

Campania Vodafone vine la o lună după ce compania a anunţat că a finalizat tranzacţia prin care operatorul a achiziţionat Liberty Global, acţionarul UPC.

Spotul de imagine va fi urmat de o campanie prin care se urmăreşte atragerea de noi clienţi cu pachete comune Vodafone - UPC.

Ce oferă, pentru noii clienţi, printre altele:

  • voucher de 100 de euro, cu care un abonat UPC îşi poate cumpăra un telefon dacă trece de la un alt operator la Vodafone, sau care poate fi folosit la abonamentul de TV sau Internet, dacă e abonat Vodafone dar are servicii de acest fel de la alt operator
  • acces la posturile sportive, completate în ofertă şi de canalele Look.
  • până la trei luni cu internet naţional nelimitat
  • acces la aplicaţia Vodafone TV

Detalii despre oferte, aici.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Sunt abonat telefonie mobila Vodafone si ce imi ofera ei - net mobil gratuit o luna de zile - daca ma mut la UPC este paf in ochi. Astept ofertele care vor urma, eventual unele personalizate. Desi nu prea ma incanta ideea sa schimb operatorul de cablu.
  • DODO DODO
    ce *** ! disperatii astia in loc sa atraga clientii prin calitate ii cumpara Asta ma face sa nu am deaface cu ei Au obtinut reversul intentiei lor Oare e si legala aceasta practica ?
  • didi didi
    deci ofera un voucher de 100 de euro pe care il poti folosi doar la ei... nu e totuna cu 100 de euro cash...
    la fel ca diferenta dintre 100 de euro in chibrite cu gamalie si 100 de euro cash. sau franzele de 100 de euro si 100 de euro cash. sau...

    ai prins ideea, da?

Trimite un comentariu

sus