Skip to main content

VIDEO. Ca între colegi. Nu a avut loc de ea. Jurnalistă Digi 24, lovită în direct de un operator. Din greşeală

 
VIDEO. Ca între colegi. Nu a avut loc de ea. Jurnalistă Digi 24, lovită în direct de un operator. Din greşeală

VIDEO. Mic incident în timpul unei transmisiuni live, pe Digi 24. S-a întâmplat în timp de reporterul Digi 24 relata din faţa sediului ALDE.

Publicitate

În timp ce jurnalista vorbea pe post, în timpul jurnalului, în spatele ei se vedea un operator de la România TV care strângea camera. S-a apropiat prin spatele ziaristei, a trecut prin cadru şi ...nu a avut loc de ea. Din greşeală, spun reporterii care au fost la faţa locului.

Ce s-a întâmplat, în captura video de mai jos.

Jurnalista şi-a continuat transmisiunea, fără probleme.

Momentul a fost semnalat de un cititor Paginademedia.ro


VIDEO. Jurnalistă Digi 24, lovită de un cameraman

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stancu Stancu
    Felicitări Andreea Bratu pentru felul în care ai reacționat,ca un adevărat profesionist și ca un om educat și cu foarte mult bun simț. S-a văzut clar,că a premeditat totul și te-a lovit intenționat.
  • Reporterita Reporterita
    Chiar, nu ti-e rusine, nu stiai? Sunt mega-super-ultra prieteni la catarama. Au facut armata impreuna si de atunci merg amandoi la pescuit oceanic.
  • Dan Dan
    Mah nu-ti este rusine???? Obaie!!!!! Rusine. Intreaba inainte sa pui o asemenea stire. Operatorul, respectiv reporterul Digi sunt amici. RUSINEEEEEEEEEE
  • Gigi Berlogea Gigi Berlogea
    Ce prost.. tipic *** TV
  • Radu Radu
    e clar ...Digi 24 are cea mai buna si rapida transmisie si ofticosii de la RTv habar nu au ca reporterul trebuie sa fie langa cameraman si invers si s au trezit ca besmeticii ca trebuie sa intre live si nu se mai gaseau pe acolo ...de la tatea transmisii de la Caracal e clar chiar nu ai ce sa le ceri la OTVisti de la RTV ...un microfon in muitttta nu ar fi stricat asa pt badaranul ala si pt audienta ca daca era un barbat in locul reporteritei ii puneam eu camera in cap cu tot cu Dinca si Ghita....guit
  • Cozmin Cozmin
    Asta care injura pe aici, aparand cu indarjire cameramanul agresiv, oare cine e? Nu e deloc clara identitatea lui. Nu, nu e cameramanul care isi deverseaza pe aici mizeriile lingvistice. Deloc nu e el, injurandu-i pe cei care critica gestul lui de a lovi o fata. Ce om!
  • vasile vasile
    @lili ...de unde cunosti tu draga cum e cunoscut cineva din breasla? nu cumva iti place doar ***? asa fara nici macar sa cunosti subiectul? mi.e sila de toti parerologii de aici .aveti prea mult timp liber.
  • Lili Lili
    Tipul e cunoscut in bransa drept un cocalar frustrat. Era previzibil sa isi manifeste agresivitatea pasiva inspre o femeie.
  • didi didi
    imaginile sunt clare. s-a uitat la ea, a asteptat sa intre in direct, a venit spre ea, s-a abatut de la traseu ca sa o loveasca intentionat cu stativul. avea loc sa mearga prin dreapta ei, dar omul a vrut sa o loveasca intentionat.
  • Deea Deea
    Clar a fost cu INTENȚIE . Tre să fii chior să nu vezi sau prost să nu îti dai seama că a fost INTENȚIONAT. Se vede clar că omul era frustrat rău !!!. Felicitări reporteriței Digi Andreea Bratu, merită salariu mărit sau poate chiar o avansare, e prea profi, nu s-a pierdut și și-a dus ideea la bun sfărșit ! Felicitări reporteriței și RUȘINE operatorului care a lovit-o !
  • LE LE
    Ea nici nu se afla in calea lui. El a facut intentionat doi pasi la stanga ca s-o loveasca.
  • LE LE
    A fost intentionat. Ce rost avea sa se mute in acel moment? Ce masini mai avea de filmat? Era deja pozitionat intr-un loc foarte bun.
  • Coca Lar Coca Lar
    Tipa de la digi e vinovata, clar! Ea e capa rautatilor, nu cocalarul de la rtv! Vedeti cum a spus el ulterior, saracutul, ca o sa fie criticat de toata lumea rea. Vai, cata simpatie trebuie ii acordam, cum nu a vazut el, de la inaltimea lui intelectuala, reporterul digi, care se teleportase din senin acolo. Clar: ea e vinovata, impreuna cu cameramanul ei, pentru ca se pozitionasera in zona pe care ar fi vrut-o frustratul de la rtv.
  • Afi Afi
    Aia numai greșeală n-a fost.
  • Bing Bing
    se vede clar ca a facut intentionat
    rusine

Trimite un comentariu

sus